YARICK BRUSSEN

tekent voor derde seizoen!

Den Helder SUNS is erin geslaagd om Yarick Brussen voor een derde seizoen aan de club te verbinden. De 20-jarige center maakte afgelopen seizoen flinke stappen en liet zien dat er nog meer in het vat zit. Na veel individuele work-outs met personal trainer Chris Stomp in de zomer van 2019, liet de 208 cm grote center zien wat hij daadwerkelijk in zijn mars heeft. Tot aan de noodgedwongen COVID-19 break kwam de Arnhemmer in 23 wedstrijden tot 13,1 punten (tegen 50,2%) en 8,5 rebounds gemiddeld.

Stakeholder

Na het vastleggen van Boyd van der Vuurst de Vries, is Yarick Brussen de tweede stakeholder die Den Helder SUNS trouw blijft: "Ik heb bijgetekend om ook komend seizoen aan veel speeltijd toe te komen. Na de zomer van 2019 kreeg mijn ontwikkeling een enorme boost. Ik kreeg heel veel vertrouwen van hoofdcoach Peter van Noord en dat betaalde zich uit op de vloer. Door de blessure van Dyon Halman moest ik noodgedwongen veel meer minuten maken dan verwacht, maar dat pakte goed uit".

Brussen vervolgt: "De vele speelminuten en bijkomend vertrouwen heeft mij heel veel goed gedaan. Daarnaast is het buiten het veld prima in orde. Ik kijk uit naar de start van de voorbereiding eind augustus want de samenstelling van de ploeg geeft vertrouwen voor mijn derde SUNS jaargang". Met het aanblijven van Yarick Brussen is de volgende stap gezet naar de formatie die de club voor ogen heeft. Binnenkort meer nieuws van het transferfront!

Koop nu de seizoenkaart voor komend seizoen waardoor u verzekerd bent van toegang tot alle thuisduels:
Seizoenkaart

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart