UITBREIDING

‌SUNS WERKGROEP EEN FEIT!

De SUNS werkgroep, die de totstandkoming van Den Helder SUNS mogelijk heeft gemaakt op het hoogste niveau (DBL), wordt uitgebreid met de komst van Bouke Niggendijker (Commerciële Zaken), Michael van Alderwegen (SUNS ASSIST) en Ronald Visser (Social Media). ‌Hiermee krijgt de werkgroep een kwaliteitsinjectie waar men naar op zoek was in de afgelopen periode om zodoende verder invulling te kunnen geven aan de toekomstplannen. SUNS voorzitter James Meijer: "De werkgroep heet Bouke, Michael en Ronald van harte welkom in haar midden. Deze uitbreiding past uitstekend in de filosofie van Den Helder SUNS in het doel om, ook qua organisatie, door te groeien naar een stabiele factor in het Nederlandse Topbasketbal!."
‌De 55-jarige Bouke Niggendijker is een bekend gezicht in Den Helder. De ondernemer is inmiddels gemeenteraadslid namens Beter voor Den Helder en heeft de portefeuille Sport en Stadspromotie in zijn pakket. Daarnaast is hij bestuurslid bij Business Club De Noordkop, die de lokale sportwereld een warm hart toedraagt. De voormalige voetbaltrainer is werkzaam bij ZichtOp in Drachten en is een sportfanaat in hart en nieren. Hij zal zich voornamelijk gaan richten op commerciële zaken waaronder een SUNS Jaarmagazine voor komend seizoen. "Sport en stadspromotie komen samen bij Den Helder SUNS. Ik wil graag een constructieve bijdrage leveren aan het vervolgtraject dat na twee mooie aanloopjaren nu voor de deur staat", aldus Niggendijker. "Den Helder SUNS moet een nog breder fundament krijgen in de regio."

Michael van Alderwegen is officier bij de Koninklijke Marine, uitgeleend aan Tech@Connect. Als programmamanager werkt hij aan diverse projecten die bijdragen aan het arbeidsmarktvraagstuk techniek voor de vier Kopgemeenten. In zijn eigen tijd heeft hij samen met diverse lokale ‘vooruitduwers’ TEDx DenHelder, GameDay en het bezoek van basketbalicoon Grayson ‘the Professor’ Boucher opgezet. Met als doel de mensen en bedrijven uit de regio met elkaar te verbinden en naar buiten zichtbaar te maken. Door zijn zoons is hij met basketbal in aanraking gekomen. Zij spelen in het U12 team bij BV Noordkop. Samen met zijn vrouw zijn zij al twee seizoenen gastgezin voor jonge spelers die vanuit de Randstad naar Den Helder komen om hier te basketballen en op Scholen aan Zee hun opleiding te voltooien. Vanaf het komend seizoen gaat hij zich onbezoldigd een dag per week inzetten voor SUNS ASSIST. "Ik heb de afgelopen jaren ervaren dat de maatschappelijke betrokkenheid in Den Helder en in de Kop enorm is. We vragen gemeenten en bedrijven daar geld en energie in te steken. Dan vind ik dat ik daar als individu ook in moet investeren. In SUNS ASSIST kan ik mijn maatschappelijke ambitie kwijt. Het project heeft zichzelf bewezen en heeft nog heel veel groeipotentie. Ik heb er ongelofelijk veel zin in’", aldus de zeer gemotiveerde Van Alderwegen.
Ronald Visser: "Mijn werkgever Druktemaker is vanaf dag 1 nauw betrokken bij het gehele SUNS project, inclusief SUNS ASSIST. Ik had al snel het SUNS virus te pakken en bezoek nagenoeg alle thuisduels. Tevens ben ik bij enige uitduels aanwezig geweest. Beroepsmatig was ik reeds wekelijks met de SUNS bezig en toen ik onlangs gevraagd werd door de werkgroep om een structurele bijdrage te leveren aan het gehele social media traject heb ik daar onmiddellijk positief op gereageerd. Het is eigenlijk een logische vervolgstap", aldus de 38-jarige multimedia vormgever.

Naast bovengenoemd drietal is de SUNS werkgroep nog op zoek naar iemand met een financiële achtergrond die penningmeester Louis van der Gragt operationeel kan ondersteunen. Hiervoor aanmelden is mogelijk via louis@denheldersuns.nl

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart