TOM KOOPMAN

KEERT TERUG OP OUDE SUNS NEST

Na een uitstap van één seizoen bij Mola di Bari, keert Tom Koopman terug bij Den Helder SUNS. In de Zuid-Italiaanse havenstad was de 203 cm grote power forward van grote waarde voor zijn ploeg, uitkomend in de zgn. Serie C Gold, getuige zijn 15 punten en 9 rebounds gemiddeld in circa 20 wedstrijden totdat COVID-19 de kop op stak, met alle gevolgen van dien.

Terugkeer bij de Suns

"Ik heb een voortreffelijke tijd gehad in Bari maar mede om privéredenen wilde ik graag bij de SUNS terugkeren. Met die boodschap heb ik mijn zaakwaarnemer Rob van Essen naar het SUNS bestuur doorverwezen en toen waren wij er vrij snel uit". Koopman speelde eerder 2 seizoenen voor DH SUNS, van 2017 tot 2019, en liet in die periode zien dat hij over leidinggevende capaciteiten bezit. "Ik kijk er heel erg naar uit om met het team van komend seizoen mooie wedstrijden neer te zetten waarin hard wordt gewerkt en teambasketball wordt gespeeld’".

SUNS hoofdcoach Peter van Noord kent Tom Koopman uiteraard heel goed van zijn eerdere periode bij de SUNS en was verheugd toen hij vernam dat hij terug wilde keren aan het Marsdiep. "Wij hebben een type Tom afgelopen seizoen op bepaalde momenten node gemist, zowel op het veld als in de kleedkamer. Zijn achtergrond is een meerwaarde gebleken in het verleden en daar zullen wij andermaal graag een beroep op doen", aldus Van Noord.

Koop nu de SUNS seizoenkaart voor komend seizoen waardoor u verzekerd bent van toegang tot alle thuisduels: https://denheldersuns.nl/suns/seizoenkaart-2020-2021
Seizoenkaart

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart