SUNS vs Leuven*

‌Zaterdag 26 september om 19.00 uur in Sporthal Sportlaan.

(*=onder voorbehoud)
De eerste thuiswedstrijd komt er aan! Komende zaterdag treden de Suns aan tegen het Belgische Leuven Bears, met Thibault Vanderhaegen in de gelederen. Deze eerste thuiswedstrijd betekent ook de eerste keer volgens de nieuwe regelgeving omtrent het betreden van Sporthal Sportlaan door onze fans. Iedereen dient zich van te voren te registreren als bezoeker. (let op: geen losse kaartverkoop deze wedstrijd).
Hieronder volgt een korte uitleg over de regels.‌
## Seizoenkaarthouders en partners
Alle seizoenkaarthouders* en partners dienen zich van te voren te registreren als bezoeker via de website. Dit kan tot 20.00 uur, de dag voor de wedstrijd. (* De seizoenkaarten zijn 3 oktober, of thuiswedstrijden daarna, af te halen bij de entree tijdens openingstijden rondom de wedstrijd. Voor nu is bij registratie het gebruik van hetzelfde mailadres als waarmee de bestelling is geplaatst voldoende).

## Genodigden / Pers
Komt u op uitnodiging van de Suns, de tegenstander of bent u van de pers, ook dan vult u het registratieformulier in, tot uiterlijk 20.00 uur de dag voor de wedstrijd.

## Losse kaartverkoop
Voor de wedstrijd tegen Leuven is geen losse kaartverkoop beschikbaar. Toegang is alleen mogelijk als seizoenkaarthouder, partner, pers of als genodigde.

## Indeling
Om zoveel mogelijk plaatsen beschikbaar te hebben in Sporthal Sportlaan zijn voor voor jeugd (onder 18 jaar) de mobiele tribunes beschikbaar gesteld. Deze leeftijdscategorie zal dan ook worden verwezen naar deze tribunes. Wilt u expliciet dat uw kinderen samen met u op de algemene tribunes plaatsnemen, geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij de registratie.

## Annulering
Heeft u zich geregistreerd als bezoeker, maar kunt u en/of uw medebezoekers toch niet, mail dit dan ruim op tijd naar geert@denheldersuns.nl

## Registratie gaat via: https://denheldersuns.nl/registratie
## Houdt u zich aan de regels: https://denheldersuns.nl/corona-regels

Door alle regelgeving zal het bij de entree langer duren dan voorheen. Houd hier rekening mee en kom op tijd zodat u niets van de wedstrijd mist.
Registratie

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart