Suns voor de Zorg

Noordwest Ziekenhuis ontvangt seizoenkaarten

Den Helder Suns, uitkomend in de hoogste klasse van het Nederlandse Basketball (DBL) heeft op 26 augustus 2020 kosteloze seizoenkaarten aangeboden aan Noordwest Ziekenhuis. De kaarten zijn bedoeld om de medewerkers van het ziekenhuis, in deze hectische Coronatijden, een sportief en gezellig avondje uit aan te bieden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

"Wij waren verrast en blij toen wij werden benaderd door Den Helder Suns met dit aanbod. Er is de laatste tijd veel gevraagd van onze medewerkers en de komende tijd gaat dit niet veranderen. Met Suns voor de Zorg kunnen de collega's. uitkijken naar een leuk avondje uit." aldus woordvoerder Jannie van Kalsbeek.

"Den Helder Suns heeft een insteek op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Als club zijn wij goed geintegreerd in de samenleving en dan is het logisch dat wij iets terug doen. Wij hopen vele zorgverleners een sportief en gezellig avondje uit aan te bieden." aldus voorzitter Maarten Bais.

De kaarten zijn aangeboden door coach Peter van Noord en captain Boyd van der Vuurst de Vries. De basketball competitie start begin oktober. 

‌Wilt u ook een seizoenkaart en daarmee een zekere plek reserveren in Sporthal Sportlaan? Kijk dan op onze seizoenkaarten informatiepagina.
Seizoenkaarten

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart