SUNS CARE

Een sportief avondje uit voor de zorgverleners.

De wereld is door het Covid-19 virus veranderd. De afgelopen maanden is duidelijk geworden dat de samenleving afhankelijk is van de vele zorg medewerkers in de wereld. Voorlopig blijft de belasting van de zorg medewerkers ongekend hoog. Bij een hoge werkdruk en een verantwoordelijk baan is ontspanning erg belangrijk. Wat is er mooier dan te ontspannen bij een sportief avondje uit?
Den Helder Suns heeft voor het seizoen 2020/2021 een nieuw initiatief in het leven geroepen: SUNS CARE. Wij bieden een aantal instellingen kosteloos toegangsbewijzen voor onze wedstrijden. Hiermee willen wij de zorg medewerkers een steuntje in de rug geven in deze bijzondere tijden.

Stichting Omring is een van de instellingen waarmee wij dit traject aangaan. Zij ontvangen kosteloze toegangsbewijzen voor al onze thuiswedstrijden. Wij verwachten veel enthousiaste zorgmedewerkers te kunnen trakteren op een sportief en ontspannen avondje uit!

Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door Beter Voor Den Helder
en de JutterClub.

Bent u werkzaam voor een bedrijf dat dit initiatief financieel wil steunen, neem dan contact op met ons via info@denheldersuns.nl
Lees verder

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart