STAN VAN DEN ELZEN VERLENGT ZIJN CONTRACT

BIJ DH SUNS!

De 21-jarige guard/forward Stan van den Elzen blijft nog minimaal een jaar verbonden aan Den Helder SUNS. De Most Improved Player van de Dutch Basketball League van afgelopen seizoen ziet voldoende ruimte voor meer groei bij de club. Met een gemiddelde van 12 punten per wedstrijd was Van Den Elzen heel belangrijk voor het team tijdens een historisch COVID-seizoen.
“Stan heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt bij de ploeg. Vanaf de eerste training was duidelijk dat hij er vol tegenaan zou gaan en dit heeft hij dubbel en dwars bewezen,” aldus Peter van Noord, head coach Den Helder SUNS. “Wij zijn content met zijn progressie, komend seizoen moet hij constanter gaan worden in zijn spel.”

Stan van den Elzen: “Mijn eerste jaar bij Den Helder is uitstekend bevallen. De samenwerking met de coach en de organisatie is super en ik heb mooie stappen gemaakt.” “Er zit nog veel rek in, dus ik kijk uit naar weer een mooi seizoen.”

Naast het basketbal is de Rosmaler van origine ook sociaalmaatschappelijk actief. Deze zomer werkt hij, net als Nino Gorissen, mee aan het project Community Heroes 0223, waarbij jongeren samenwerken aan een sociaal project.

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart