Nota Infra en Suns

Timmeren aan de weg!

Nota Infra B.V. heeft zich voor de komende 3 seizoenen verbonden als partner van Den Helder SUNS. Het in Sneek gehuisveste bedrijf is gespecialiseerd in straat- en grondwerk, riolering en waterbouw en verricht veel werkzaamheden buiten de provincie Friesland. Momenteel is het bedrijf nauw betrokken bij de renovatie van het fietspad aan de Duinweg in Den Helder.

Regionaal betrokken

Regionaal heeft Nota Infra B.V. grote affiniteit met diverse sportverenigingen in verschillende takken van sport waaronder in het wielrennen, volleybal en voetbal, die op verschillende vlakken ondersteund worden. Gezien de structurele werkzaamheden in de Kop van Noord-Holland, in dit geval met name Den Helder, past de overeenkomt met Den Helder SUNS bij de zienswijze van het Friese bedrijf.

Tim Kramer, projectleider bij Nota Infra B.V., licht het partnerschap met de SUNS toe: “Ons bedrijf en Den Helder SUNS hebben hetzelfde voor ogen met Den Helder, dat inmiddels als groeigemeente te boek staat. Beide partijen staan voor groei, sociaalmaatschappelijke betrokkenheid en een “poten in de klei” mentaliteit”. 

‌SUNS-voorzitter James Meijer sluit zich hierbij aan: “Binnen korte tijd sluit andermaal een partij van buiten de stadsgrenzen aan bij DH SUNS. Het geeft de potentie van de gemeente Den Helder aan en dat onze stad volop in ontwikkeling is. Dat wij de vleugels kunnen uitslaan in het derde eredivisieseizoen naar landelijke partners wekt veel vertrouwen en geeft aan dat we op de goede weg zijn”. 

Voor verdere informatie over de nieuwe SUNS partner verwijzen wij u naar de website van Nota Infra B.V.: 
Site Nota Infra

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart