NINO GORISSEN

VOOR TWEEDE SEIZOEN EEN SUN

"Na een paar jaar bij Basketball Academie Limburg actief geweest te zijn, kwam de overgang naar Den Helder SUNS op een heel mooi moment voor mij." 

Positieve ontwikkeling

"Ik kreeg hier meteen een goed gevoel en de zaken buiten het veld zijn strak en professioneel geregeld. Afgelopen seizoen kende ups en downs voor mij als speler, maar over het algemeen kan ik terugkijken op een positieve ontwikkeling ondanks de heftige knieblessure in de slotfase van het seizoen. Het revalidatietraject is succesvol afgerond en ik kijk enorm uit naar de start van de voorbereiding".

"Tijdens de COVID-19 periode heb ik goed kunnen nadenken over mijn toekomst. Ik was er al vrij snel voor mijzelf uit toen ik vernam dat de club met mij door wil", aldus Gorissen die afgelopen seizoen in 20 duels tot 6,7 punten en 4,9 assists gemiddeld kwam in 24 minuten. "Er is nog veel ruimte voor verbetering, Nino weet waar ik op doel", volgens SUNS coach Peter van Noord. "Vaak zie je de investering van het voorafgaande seizoen terug in de jaargang daarna. Hopelijk geldt dat ook voor Nino en maakt hij de stappen die ertoe doen".

Koop nu de SUNS seizoenkaart voor komend seizoen waardoor u verzekerd bent van toegang tot alle thuisduels: 
Seizoenkaart

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart