MICKEY KOLHORN

TEKENT CONTRACT T/M KOMEND SEIZOEN!

Mickey Kolhorn heeft zijn handtekening gezet onder een overeenkomst met Den Helder SUNS tot en met komend seizoen. Zeer recent rondde de 2.04 meter grote forward succesvol zijn opleiding MBO-4 Allround Meubelmaker en (Scheeps)Interieurbouwer af, waarna de logische vervolgstap werd genomen.
De driepuntspecialist legde in de “laatste wedstrijd tegen Landstede Zwolle driemaal succesvol aan voor een heuse bom en voelt het vertrouwen groeien: “Ik ben zeer blij met het behalen van mijn diploma en was reeds in gesprek met de club over mijn toekomst. Dit seizoen ben ik terug bij de SUNS en dat bevalt goed, vandaar dat afgelopen week de handtekeningen zijn gezet.”

“Mickey heeft stappen gezet op en buiten het veld en de SUNS wilde hem daarvoor belonen. Hij is een Helders gezicht en wij behouden hem graag met het oog op de nabije toekomst”, aldus SUNS-voorzitter maarten Bais. “Het is een goed signaal dat de samenwerking op deze manier wordt voortgezet.”

Tot slot hoofdcoach Peter van Noord: “Mickey is jong en leergierig, wil zich blijven ontwikkelen en past in de SUNS plannen voor komend seizoen. Zijn schot is en blijft een belangrijk wapen. Hij moet constanter worden in zijn prestatiecurve en daar blijven wij met hem aan werken.” 

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart