MICKEY KOLHORN: 

"IK WIL MEZELF BEWIJZEN"

"Ik heb deze zomer zelf Peter van Noord gebeld voor een gesprek en daarin aangegeven dat ik graag een tweede kans wilde om mij te bewijzen", aldus Mickey Kolhorn. De 20-jarige schutter was er reeds bij in 2017 toen het SUNS verhaal van start ging maar moest toen noodgedwongen afhaken door fysiek ongemak. Na 2 jaar in de Dutch Talent League uitgekomen te zijn voor BV Noordkop/SUNS speelde de 205 cm lange Kolhorn het afgelopen seizoen voor Zeemacht in de Promotie Divisie.
"Ik wil bewijzen dat ik het niveau van de DBL aankan. Ik wil ervoor gaan en ik ben blij met de kans die mij geboden wordt. Naast het dagelijkse trainingen wil ik parttime gaan werken in de ochtenduren. De club helpt mij bij het vinden van een passende werkkring. Ik ben nagenoeg klaar met een opleiding werkvoorbereider (MBO 4, red.) nadat ik reeds geslaagd was voor meubelmakerij, interieurbouw en scheepsinterieurbouw (MBO 2/3). Ik heb veel werkervaring opgedaan tijdens mijn stages en na de voorbereiding op het seizoen hoop ik te kunnen starten bij een bedrijf in de regio", aldus de Helderse speler die zijn gehele opleiding bij BV Noordkop genoot.

Mickey Kolhorn is als matchgroeplid nauw bij de Helderse Uitdaging (helderseuitdaging.nl), dat voor het tweede opeenvolgende seizoen op de SUNS shooting shirts vermeld staat: "Het is erg leuk en zinvol om bij deze lokale organisatie betrokken te zijn. Er wordt immers goed werk verricht voor verschillende mensen en bedrijven".

SUNS hoofdcoach Peter van Noord is verheugd dat een Helderse speler aansluit bij de SUNS selectie komend seizoen: "Mickey heeft altijd veel potentie gehad, daar is iedereen het over eens. Hij heeft in de afgelopen periode meegetraind en laten zien dat hij heel gemotiveerd is. Hij heeft duidelijke stappen gemaakt en de vertaalslag moet hij zelf maken richting het veld".

‌Bestel nu een SUNS seizoenkaart en steun ons! 
Seizoenkaart

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart