Kuiper Administraties

ziet groei bij Den Helder & Suns

"Den Helder SUNS is een blauwdruk van wat er in de stad Den Helder gaande is. De stad is booming en dat zie je ook terug bij de SUNS, die ondanks relatief beperkte middelen iets moois hebben neergezet. Wij blijven daarom de groei van de SUNS ondersteunen en maken graag deel uit van het proces dat gaande is", aldus eigenaar Jim Kuiper van Kuiper Administraties B.V. uit Breezand die onlangs de partnerovereenkomst met Den Helder SUNS verlengde voor een periode van 3 jaar.

Opgegroeid in Den Helder

"Ik ben in Den Helder opgegroeid maar woon inmiddels al ruim 20 jaar in Breezand. Op gepaste afstand heb ik Den Helder in positieve zin zien veranderen. Door alles wat er speelt bij de Koninklijke Marine zal de huidige groei zeker worden voortgezet. Daarnaast een groot compliment voor de Woningstichting die een aantoonbare stempel drukt op tal van projecten. Topbasketball hoort daarbij in Den Helder en DH SUNS groeit in onze ogen mee met de stad. Naast het sportieve aspect is de club ook zeer actief in een breder kader (SUNS Assist en SUNS Care, red.) en dat wordt inmiddels op waarde ingeschat."

"COVID-19 heeft geen invloed gehad op onze bedrijfsactiviteiten", vervolgt Jim Kuiper. "Wij faciliteren bedrijven binnen een totaalpakket dat wij aanbieden en daar horen o.a. ook alle overheidsregelingen bij die nu van kracht zijn. Daarnaast gaan de gebruikelijke werkzaamheden gewoon door. "
"Richard Luik, die vroeger altijd meekwam met de legendarische Jan van Oosten, en ik bezoeken bijna alle thuiswedstrijden en af en toe een uitwedstrijd. Verder volgen we de SUNS games via de livestream. Bij het zeer geslaagde Live Stream Event in Grand Hotel Beatrix voor de eerste thuiswedstrijd tegen Zorg & Zekerheid/Leiden (104-102 winst, red.) waren wij ook aanwezig maar live wedstrijden bezoeken heeft uiteraard onze voorkeur", sluit Jim Kuiper hoopvol af.

Kijk voor het het complete dienstenpakket van Kuiper Administraties op: www.jimkuiper.nl

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart