Jongewaard Heemskerk: 

Suns partner van het eerste uur

Jongewaard Heemskerk NVM makelaars is een gewaardeerde partner van Den Helder SUNS sinds de wederopstanding van het eredivisie basketball in de aanloop van het seizoen 2017-’18. Vennoten Maurice Jongewaard en Mark Heemskerk dragen het Helderse basketball en heel warm hart toe en trekken een parallel tussen de stadsontwikkeling die overduidelijk zichtbaar is en die van de SUNS organisatie.
“Wij zijn heel betrokken bij het SUNS project en zijn heel positief over de huidige ontwikkelingen. Na een opstartfase van enkele jaren wordt er nu toegewerkt naar een bepaalde structuur met het oog op de nabije toekomst. Ondanks de beperkingen als gevolg van COVID-19 is de club erin geslaagd om met een geweldige livestream voor binding te zorgen met de achterban”, aldus Mark Heemskerk

Hij vervolgt: “Sportief maakt het team ook enorme stappen. De spelerskern is behouden gebleven en de rotatie is verruimd waardoor hoofdcoach Peter van Noord ook met een gerust hart een beroep kan doen op zijn bank. Team en organisatie maken stappen richting echte topsport, mooi om daar een bijdrage aan te kunnen leveren. Belangrijke exponent daarvan is Boyd van der Vuurst de Vries, die zich blijft ontwikkelen.”

Door de COVID bepalingen zijn toeschouwers niet toegestaan bij wedstrijden. “Het blijft doodzonde dat het publiek niet bij duels aanwezig kan zijn. Ik kan zelf ook oprecht genieten van wedstrijdbezoek en de beleving die daarbij komt kijken. Met de professionele aanpak van de livestream heeft de club voor een passend alternatief gezorgd die het mogelijk maakt om de thuisduels goed te volgen.”
Maurice Jongewaard vult aan: “Als NVM makelaars maken wij ook een aparte tijd door en is onze werkwijze met name op sociaal vlak totaal anders geworden. Minder persoonlijk, wat afstandelijker. De stadsontwikkeling is een belangrijke weegschaal die heel positief is aangezien de veranderingen overduidelijk waarneembaar zijn. De huizenmarkt staat stevig onder druk zoals bekend en de nieuwbouwprojecten brengen het gewenste elan met zich mee.”

“De toekomst van Den Helder ziet er zonnig uit, hetgeen ook voor de SUNS geldt. De metafoor behoeft verder geen uitleg. De voortrekkers van het proces waarin onze stad zit mogen wij dankbaar zijn. Zeestad en de Woningstichting mogen in deze niet onvermeld blijven. Er ligt op tal van vlakken nog veel moois in het verschiet.”

Jongewaard Heemskerk is gevestigd aan de Middenweg 159A en hun bedrijfsactiviteiten zijn terug te vinden op: jongewaardheemskerk.nl

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart