GOLAN MICHAELI

GRIJPT KANS BIJ DH SUNS

Voormalig Oranje jeuginternational Golan Michaeli (185 cm) heeft een overeenkomst getekend die hem bindt aan Den Helder SUNS voor aankomend seizoen. De veelzijdige guard was de afgelopen dagen in Den Helder voor een stage waarin hij een goede indruk maakte. De 21-jarige Michaeli is in het bezit van een Nederlands papoort en is afkomstig uit Kfar Shaba in Israël. Hij maakte in 2014 zijn opwachting bij het Nederlands team Under-16 tijdens het Europees B-kampioenschap in Strumica Macedonië als eerstejaars speler.

Overeenkomst voor komend seizoen.

SUNS hoofdcoach Peter van Noord kent Golan Michaeli al wat langer: "Hij viel mij in 2013 op tijdens een Belgisch jeugdkamp toen Golan bij familie in Zeeland op vakantie was. Vervolgens is hij in beeld gekomen bij de Nationale jeugdselecties en ben ik hem altijd blijven volgen. De laatste 2,5 jaar vervulde hij zijn dienstplicht in het Israëlische leger waar hij onlangs afzwaaide. Toen duidelijk werd dat onze selectie voor komend seizoen behoefte had aan zijn type speler, hebben wij hem uitgenodigd voor een 4-daagse stageperiode, die door beide partijen als zeer positief werd ervaren. Dit resulteerde vervolgens in een overeenkomst voor komend seizoen".

Golan Michaeli is blij met de kans die DH SUNS hem biedt om aan de slag te gaan in de Dutch Basketball League: "Ik was enigszins verrast toen coach Van Noord mij benaderde. Dit soort kansen krijg je tenslotte maar één keer en die pak ik met beide handen aan. Ik kijk uit naar aanstaand seizoen en zal mij in Israël daarop voorbereiden". 

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart