DYON HALMAN

VOOR 3E JAAR BIJ DH SUNS

Dyon Halman, SUNS-speler van het eerste uur, heeft voor een 3e opeenvolgend seizoen een verbintenis met Den Helder SUNS getekend. De 205 cm grote center doorliep zijn jeugdopleiding grotendeels bij BV Noordkop voordat hij voor 2 jaar naar Weert vertrok om voor Basketball Academie Limburg (BAL) uit te komen. In 2017 keerde hij terug op het oude nest, nadat Den Helder SUNS het levenslicht had gezien.
Hoofdcoach Peter van Noord had geen twijfels over het bijtekenen van Dyon Halman toen de samenstelling van de ploeg voor komend seizoen ter sprake kwam: "Dyon heeft zich heel goed ontwikkeld in met name het tweede deel van het seizoen en dat betaalde zich uiteindelijk uit in de eindfase. De blessure van Steve Harris speelde hem mede in de kaart. Dyon liet in de geboden speeltijd zien dat hij belangrijk was voor de ploeg. Komend seizoen zal hij samen met Yarick Brussen de centerpositie gaan invullen en daar heb ik alle vertrouwen in".

"Ik weet wat ik heb in Den Helder, zowel sportief als privé. Er was belangstelling van elders maar na enige bedenktijd kwam ik voor mijzelf tot de conclusie dat bijtekenen het beste voor mij was. Een goed gesprek met Peter van Noord, waarin hij zijn plannen uiteen zette, gaf het definitieve zetje", aldus Dyon Halman, die in november 25 jaar wordt.
Spelerpagina

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart