Dyon Halman

kijkt uit naar seizoenstart

"Ik ben blij dat ik komend seizoen deel uitmaak van de SUNS selectie", aldus Dyon Halman. "Door een voortslepende voetblessure kwam ik het gehele seizoen niet in actie. ik zat in de eindfase van mijn revalidatie toen COVID-19 roet in het eten gooide.
Hierdoor kon ik wel verder aan mijn herstel werken in de afgelopen maanden en ik ben dan ook volledig fit geworden. Dat de SUNS mij de kans bieden om weer aan te sluiten zegt veel over de club en de staf".

Dyon Halman genoot zijn opleiding bij BV Noordkop en op een 2-jarige uitstap naar Basketball Academie Limburg na, speelde hij zijn gehele loopbaan in Den Helder. De 205 cm lange center, die in november 26 jaar wordt, kijkt reikhalzend uit naar de start van de voorbereiding. "Ik ben er lang uit geweest en nu ik weer fit ben lijkt het mij logisch dat ik uitkijk naar het voorseizoen. Het team krijgt vorm, ziet er goed uit en ik hoop snel mijn rol te kunnen vervullen die van mij verwacht wordt".

"Ik heb heel veel respect voor Dyon. Hij is een jaar lang met tegenslag en frustratie omgegaan, heeft intensief aan zijn revalidatie gewerkt en is fysiek weer op het niveau van zomer 2019. Mooi dat hij er weer bij is“, aldus Peter van Noord. 
Seizoenkaart

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart