DRUKTEMAKER GEEFT SIGNAAL AF!

SUNS PARTNER VAN HET EERSTE UUR

Den Helder, juni 2020 – Druktemaker is ook de komende drie jaar mediapartner van Den Helder Suns. De partner van het allereerste uur zet de succesvolle samenwerking met de basketbalclub door en motiveert andere ondernemers en organisaties in en om Den Helder dit voorbeeld te volgen. “We zijn verbonden met de club, zijn een onderdeel van de Suns. Juist in deze spannende – en voor topsport lastige – tijden willen we de Suns steunen”, zegt Mark Eckhardt, directeur van Druktemaker.
Sinds de oprichting van de Suns en de terugkeer van professioneel basketbal in Den Helder in 2017 heeft de club op en naast het veld indruk gemaakt. Sportief gezien mag Den Helder Suns omhoog kijken, sociaal-maatschappelijk is de club onverslaanbaar. Het grote succes van onder meer het breedtesportprogramma ‘Suns Assist’ is daar een stralend voorbeeld van. Eckhardt: “Wie sport, leeft gezonder, leert beter en is sociaal sterker. Door de jeugd actief kennis te laten maken met (top)sport en een gezonde leefstijl houdt Den Helder Suns de samenleving in topvorm.”

‘Een stralend visitekaartje’
Druktemaker is nog altijd trots op de terugkeer van eredivisiebasketbal in de stad. “We vinden het heel belangrijk voor de jeugd en voor de stad dat topsport onderdeel is van Den Helder. We zijn trots dat de Suns in elke categorie – heren en junioren – op het hoogste niveau actief is. Een prachtig visitekaartje voor Den Helder, dat – laten we eerlijk zijn – thuishoort in de hoogste Nederlandse basketbalcompetitie. We hebben de afgelopen periode samen over de toekomst gesproken en het maken van de volgende stap. We kennen de plannen van de Suns, weten wat er gaat gebeuren. Daar hebben we heel veel vertrouwen in.”

‌Een speciaal dankwoord is er voor de vrijwilligers en bestuurders, die zich veelal belangeloos inzetten om van elke thuiswedstrijd in een volle sportzaal een succes te maken. “We hebben enorm veel respect voor alle tijd en positieve energie die mensen in de club steken. Het is waanzinnig knap hoe de beschikbare middelen maximaal worden benut. Dat is inspirerend. Basketbal leeft in Den Helder. We roepen andere bedrijven en ondernemers dan ook op om zich ook achter de Suns te scharen – op welke manier dan ook. Want wie de Suns steunt, investeert direct in een sportieve, gezonde en maatschappelijk sterke regio.”

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart