DHSS & SUNS

staan voor maatschappelijke doelen

Den Helder SUNS heeft met DHSS een internationaal actieve key partner in huis gehaald. Het van origine Helderse bedrijf, met vestigingen in Den Helder, IJmuiden en de Eemshaven, stapt op het juiste moment in bij Den Helder SUNS met het oog op de toekomst waarin de club gezonde ambities wil verwezenlijken.

Talent ontwikkeling

DHSS oprichter en CEO Wim Schouwenaar: "Wij zien uit naar de samenwerking met Den Helder SUNS. De club heeft haar sporen in een kort tijdsbestek verdiend, komt betrouwbaar over en is innovatief bezig met name op het gebied van talent ontwikkeling. Dit sluit goed aan bij de kernwaarden van DHSS, betrouwbaar en innovatief zaken doen. Daarnaast zijn SUNS Assist en SUNS CARE twee aansprekende pijlers onder het totaalverhaal. Zakelijk succes is mooi, maar samenwerken met partijen als Den Helder Suns om terug te geven aan de maatschappij maakt succesvol zakendoen compleet."

‌DHSS is een toonaangevend bedrijf in de offshore industrie dat vertrouwen toont in onze toekomstvisie. Samenwerken met DHSS met als uitgangspunt maatschappelijk verantwoord ondernemen en promotie van Den Helder en de Noordkop zijn belangrijke raakvlakken tussen beide organisaties. Den Helder en de Noordkop als regio staan voor belangrijke uitdagingen. In de komende jaren dienen vele technische vacatures ingevuld te worden. Met Den Helder Suns kunnen wij een positieve impuls geven," meldt SUNS voorzitter Maarten Bais.
OVER DHSS
Over DHSS

DHSS bedient de offshore-energie-industrie sinds 1997 door het leveren van hoogwaardige scheepsagentuurdiensten, 3PL-opslag en helikopterlogistiek. Vanuit onze strategische support bases in Den Helder, IJmuiden en Eemshaven hebben we een soepel lopend netwerk opgebouwd, om onze klanten te bedienen in elke strategische haven van Nederland. Vanuit deze draagvlakken wordt in alle havens in Nederland dekking verleend.

Ons helikopter coördinatie centrum op Den Helder Airport richt zich sinds 1998 op helikopteroperaties voor het zuidelijke Noordzeegebied om onze logistieke inzet te voltooien. DHSS verzorgt uw helikoptervluchten op elke offshore gerelateerde helihaven. Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland, VK en België. Dit omvat buiten de gehele set-up van crew change en hoisting vluchten tevens het charteren van helikopters, om onze klanten volledig te ontzorgen op de meest efficiënte en flexibele manier.

We bieden volledige transparantie aan onze wereldwijd gevestigde klanten in al onze facetten van activiteiten en zetten de standaard voor de branche, welke aan veranderingen onderhevig is gezien de energie transitie.

Dit zijn de redenen waarom we groeien - omdat we de norm uitdagen via onze vijf waardeproposities:

- Onze mensen
- Onze service-uitvoering
- Ons lokale netwerk
- Onze compliance & kwaliteit
- Ons accountbeheer

Door de jaren heen hebben veel uitdagingen het bedrijf versterkt, geleid door onze mensen, de meest waardevolle bron van DHSS.

‌Website DHSS: www.dhss.nl

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart