SPALDING

nieuwe partner voor de komende 3 jaar.

Den Helder SUNS heeft in het gerenommeerde sportmerk SPALDING een nieuwe partner gevonden voor de komende 3 jaar. Daarmee komt een einde aan de samenwerking met Burned Sports, dat de afgelopen 2 jaar als kledingsponsor fungeerde. Met het sluiten van deze overeenkomst zijn de SUNS én de jeugdteams van BV Noordkop verzekerd van kwalitatief uitstekende en aantrekkelijke kleding. 
Daarnaast zal er een aantrekkelijk merchandise pakket voor de SUNS fans worden samengesteld. Diverse producten zijn straks online via een webshop te bestellen waarover binnenkort meer bekend wordt gemaakt. Tevens zal er tijdens wedstrijden een verkooppunt in de zaal zijn.

‌“We zijn buitengewoon trots en tevreden met de samenwerking met kledingsponsor Spalding. Tijdens de voorbereidende gesprekken hebben we onze wensen kenbaar gemaakt, waarbij uiteraard ook BV Noordkop ter sprake kwam. De onderhandelingen zijn naar volle tevredenheid en in goed overleg verlopen en in een 3-jarige overeenkomst gegoten. Met Spalding als kledingsponsor zijn wij nu voor drie seizoenen verzekerd van kwalitatieve sportkleding en voorzien wij een prima samenwerking met onze nieuwe kledingsponsor”, aldus SUNS bestuurslid Geert Buurman.

Stephane Buyle, managing director van BUVA Sports, exclusief distribiteur van Spalding in de Benelux, is erg verheugd met de samenwerking met Den Helder SUNS én BV Noordkop. “Vanaf het eerste moment verliepen gesprekken voorspoedig en dat leidde al snel tot een constructieve en effectieve samenwerking. We zijn enorm blij met deze deal en kijken er naar uit om het basketbal in Nederland, en met name DH SUNS, nog meer glans te geven met onze producten".

‌Spalding biedt een breed assortiment aan getuige hun website.
Website
Den Helder SUNS dankt Burned Sports, met in het bijzonder directeur Floris de Jong, voor de samenwerking in de afgelopen 2 seizoen en wenst het bedrijf verder heel veel succes toe.

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart