Den Helder SUNS en Dames Top Basketball Den Helder

trekken samen op binnen SUNS Assist

Onder de naam SUNS Assist voert Den Helder SUNS al geruime tijd activiteiten uit die een Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen achtergrond hebben. Door middel van clinics op basisscholen, middelbare scholen, buurtpleinen en bedrijven wordt met behulp van professionele atleten aandacht gegeven aan diverse thema's. Gezonde levensstijl, het stellen en behalen van doelen zijn onderdeel van deze sportieve en gezellige clinics.
Vanaf dit seizoen wordt samengewerkt met de Dames van Dozy Den Helder. Beide topsport organisaties staan voor vergelijkbare doelen, presteren op het hoogste basketbal niveau en oefenen tegelijkertijd een positieve invloed uit op de lokale samenleving. Het spreekt dan ook voor zich dat beide organisaties gezamenlijk optrekken binnen SUNS Assist.

De afgelopen maanden zijn spelers van beide teams zeer actief met het geven van clinics en het uitvoeren van diverse andere werkzaamheden voor SUNS Assist. Binnen dit kader is er voor meer organisaties ruimte een positieve bijdrage te leveren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@denheldersuns.nl

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart