CHAUFFEUR FRANS BIJL: 

"IK HOOP DAT WE WEER SNEL OP PAD KUNNEN"

"Het is ontzettend leuk om als buschauffeur met die jonge gasten van Den Helder SUNS op pad te gaan. Team en staf hebben er vanaf dag 1 voor gezorgd dat ik in een warm bad terecht kwam. Ik hoorde er meteen volledig bij", aldus Frans Bijl (72) die namens Hilverink Koeriers & Taxi BV Den Helders SUNS sinds 2 jaar door heel Nederland stuurt voor alle uitduels.
Hilverink Koeriers & Taxi BV is vanaf het eerste moment bij Den Helder SUNS betrokken. "De samenwerking verloopt van beide kanten tot volle tevredenheid. Daarom zullen wij ook voor het vierde opeenvolgende seizoen onze teambus, waarop de SUNS logo's in het groot prijken, inzetten met Frans Bijl als vaste chauffeur. SUNS en Frans gaven meteen aan om daar vervolg aan te geven", geeft George Hilverink aan van het gelijknamige vervoersbedrijf.

Frans Bijl rijdt al circa 50 jaar op de touringcar. "Sinds mijn pensioen ben ik actief voor bij Hilverink Koeriers & Taxi BV. Twee jaar terug ben ik gestart bij de SUNS. Teammanager Marco Starrenburg kende ik al privé en samen regelen wij alles rond de uitwedstrijden. Ik doe dat met heel veel plezier. Als ik iets vraag aan de spelers kan ik op hun rekenen, dat is prettig samenwerken. Ik ben altijd bij de thuisduels aanwezig omdat ik enorm betrokken ben geraakt. Hopelijk kunnen we snel weer op pad, ik kan eigenlijk niet wachten".

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart