BELANGRIJKE REEKS 

VOOR SUNS IN MAART!

Voor het team van Den Helder SUNS staat een hele belangrijke maand maart voor de deur. Het team van hoofdcoach Peter van Noord staat momenteel zevende op de ranglijst en heeft nog uitzicht op een plek die recht geeft op deelname aan de Play-Offs. 

PLAY-OFFS

Bij een klassering in de Top 6 is deelname aan de titelstrijd een feit. In de maand maart staan er een zestal wedstrijden op het programma die van groot belang zijn. Met name de uitwedstrijden tegen naaste concurrenten Feyenoord Rotterdam, Basketball Academie Limburg (Weert) en BC Apollo in Amsterdam zijn mede bepalend voor het eindresultaat. De laatste reguliere competitiewedstrijd staat op de rol voor zaterdag 2 mei.

‌Onlangs liep Den Helder SUNS plaatsing voor de finale van de Nederlandse Cup mis in een zeer spannend verlopen tweeluik tegen Aris Leeuwarden. In de halve finale werd op eigen bodem verloren met 58-56 en 48 uur later stond er 67-66 op het scorebord in het voordeel van de Friezen. In met name het tweede duel had de Helderse formatie lange tijd uitzicht op een positief resultaat. Echter, verkeerde keuzes - zowel verdedigend als aanvallend - in de bloedstollende eindfase stelde de thuisploeg in staat om alsnog plaatsing voor de eindstrijd te bewerkstelligen. Na afloop was de begrijpelijke teleurstelling bij het team, staf en de meegereisde supporters heel groot hetgeen zeer logisch was gezien het verloop van de wedstrijd(en).

In de allesbeslissende eindfase van het 2019-2020 seizoen zal het SUNS team compleet kunnen aantreden als de revalidatie van Dyon Halman naar wens verloopt. De center kwam dit lopende seizoen nog niet in actie vanwege een voortslepende voetblessure maar is inmiddels medisch vrijgegeven. Het programma van Den Helder SUNS in de maand maart ziet er als volgt uit:

ZO 1 maart - 14.30 uur: Feyenoord Rotterdam vs DH SUNS
DO 5 maart - 19.30 uur: DH SUNS vs Zorg & Zekerheid Leiden
ZA 7 maart - 20.00 uur: BAL/Weert vs DH SUNS
ZO 15 maart - 16.00 uur: DH SUNS vs Heroes Den Bosch
ZA 21 maart - 20.00 uur: BC Apollo/Amsterdam vs DH SUNS
ZA 28 maart - 19.30 uur: DH SUNS vs Zorg & Zekerheid Leiden
PROGRAMMA

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart