Bek & Verburg

NIEUWE SUNS PARTNER!

Het aan de Koperslagersweg 10 in Den Helder gevestigde Bek & Verburg heeft zich voor 3 jaar verbonden als partner van Den Helder SUNS. Bek & Verburg is gespecialiseerd in het inzamelen en verwerken van alle soorten scheeps- en offshore-afval in alle Nederlandse zeehavens waaronder ook die van Den Helder. Tevens is Bek & Verburg in de Kop van Noord-Holland actief op de particuliere markt met een groot aanbod aan diverse maten afvalcontainers.
Website

20 Jaar actief in de regio

Directeur-eigenaar Daan van Mullem: "Wij zijn al 20 jaar in deze regio actief en gezien de recente positieve ontwikkelingen is de keuze om partner te worden van de SUNS in onze ogen een logische stap. Het Helderse basketbal dragen wij dan ook een warm hart toe en in het nabije verleden hebben wij ook al een bijdrage geleverd. Mede door het SUNS ASSIST programma, waarbij de sociaal-maatschappelijke activiteiten ons enorm aanspreken, kwamen wij tot de conclusie om de groei van Den Helder en de SUNS mede te ondersteunen".

‌Naast het inzamelen van scheepsafvalstoffen is Bek & Verburg actief in het reinigen van duwbakken, lichters en zeeschepen en het behandelen van schade- en restpartijen. Onze moderne vloot en wagenpark voldoet aan de hoogste eisen en normen. In de havens van Amsterdam, Rotterdam, IJmuiden, Scheveningen, Eemshaven en Den Helder beschikt Bek & Verburg over multifunctionele recyclingdepots. Deze zijn volledig goedgekeurd voor de behandeling van meer dan 180 afvalstromen, inclusief gevaarlijke afvalstoffen.

‌Voor meer informatie verwijzen wij u naar: www.bek-verburg.nl

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart