AH Schooten Plaza

steunt Den Helder Suns!

Den Helder SUNS heeft een 3-jarige partnerovereenkomst getekend met Albert Heijn Schooten Plaza. AH-eigenaar Jacco Kat: "Wij willen graag een structurele bijdrage leveren om Den Helder als basketballstad op de eredivisiekaart te houden. De SUNS hebben aangetoond een meerwaarde te zijn voor onze stad, mede door het SUNS Assist programma. Wij gaan, evenals Den Helder SUNS, voor continuïteit. Daarom binden wij ons voor een looptijd van 3-jaar (2019-2022) aan dit mooie project waarin samenwerking voorop staat. Denk hierbij ook een een actie met bv. kerstpakketten voor de partners van de SUNS".
SUNS-voorzitter James Meijer: "Het is heel mooi om te ervaren dat andermaal een Helderse ondernemer zich bij ons aansluit. Naast een financiële bijdrage zoeken wij het ook in een samenwerking op een ander vlak waarmee wij meerdere partijen van dienst kunnen zijn. Met AH Schooten Plaza hebben wij een partner gevonden die breed meedenkt en zich richt op een mooie toekomst".

Bij AH Schooten Plaza kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. Tevens is er een ophaal- en afgiftepunt voor DHL en BOL.com gevestigd. Herhaalrecepten voor BENU Apotheek in Golfstroom aan de Garst zijn hier eveneens af te halen. Mede vanwege de ruime openingstijden vinden veel klanten de aangeboden services een toegevoegde waarde.

AH Schooten Plaza is gevestigd aan Vrede en Vrijheid 19, 1785 RL Den Helder.
Online is alles terug te vinden via: ahschootenplaza.nl
Website AH

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart