AANNEMINGSBEDRIJF J.J. MEIJER

STAPT IN BIJ SUNS

Ronald Meijer, directeur van aannemingsbedrijf J.J. Meijer en SUNS voorzitter Maarten Bais zijn de samenwerking aangegaan. "Het is fantastisch om te ervaren dat Helderse ondernemers blijven instappen". De support van bedrijven zoals aannemingsbedrijf J.J, Meijer is daarbij onontbeerlijk", geeft Maarten Bais aan.
Ronald Meijer vervolgt: "Het bestaansrecht van Den Helder SUNS is aangetoond, de sociaal maatschappelijke verwevenheid met Den Helder spreekt ons erg aan en wij leveren graag een toekomstgerichte bijdrage. Het principe "voor Den Helder, met Den Helder" leeft en de SUNS zijn in dat kader een uithangbord om trots op te zijn. Den Helder maakt stappen op tal van vlakken en de SUNS maken daar deel van uit".

Aannemingsbedrijf J.J. Meijer is gespecialiseerd in bestratings- en aanverwante werkzaamheden. Zo heeft het bedrijf een eigen opleidingsklas voor leerlingstraatmakers, die onder begeleiding staat van een eigen leermeester. Naast straatwerk voert Aannemingsbedrijf J.J. Meijer ook grondwerk, rioolwerk, asfaltwerk uit en houdt men zich bezig met het ontstoppen van rioleringen. Sinds 2010 is het bedrijf ook gespecialiseerd in machinaal straten (herstraten en nieuw bestraten). Het in Den Helder gevestigde familiebedrijf, dat in 1968 werd opgericht door vader Jan, wordt inmiddels gerund door zoon Ronald en is al jarenlang een begrip in de regio. 

Op de foto staat SUNS speler Mickey Kolhorn en zijn vader Marc die al jaren werkzaam is bij J.J. Meijer en uiteraard de grootste fan is van Mickey.
Website

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart