BAKKERIJ DUNSELMAN 
SLAGROOM OP DE SUNS-TAART

Bakkerij Dunselman slagroom op de Suns-taart 
‌Helderse bakkerij en Den Helder Suns starten smakelijke samenwerking

DEN HELDER – Het was even wat stiller rondom Den Helder Suns, de afgelopen weken. Met een reden. Achter de schermen wordt namelijk keihard gewerkt aan de terugkeer van eredivisiebasketball in Den Helder. Daarbij kunnen de initiatiefnemers op veel steun rekenen. Bakkerij Dunselman is het volgende bedrijf dat zich aan de Suns heeft gecommitteerd.

“Bakkerij Dunselman gaat een partnership aan met Den Helder Suns omdat wij het belangrijk vinden dat de jeugd sport”, zegt Peter Dunselman. “Een professionele basketballclub in Den Helder is goed voor het imago van de stad. Wij ondersteunen graag organisaties, die voor een groot deel door vrijwilligers worden gedreven.”

De bakkerij - een écht Helders uithangbord - verzorgt een smakelijke start van de vruchtbare samenwerking. Het assortiment van de vestigingen in Den Helder en Julianadorp wordt namelijk verrijkt met een heuse Den Helder Suns-taart. Daarnaast bakt Dunselman in totaal 275 cakes, welke de Suns verkopen. De opbrengst van deze cake-actie komt volledig ten goede aan het basketballinitiatief.

Namens Bakkerij Dunselman beklonken Nicolay Grooff en Liesbeth Cup, basketballfans van het eerste uur en beiden al 25 jaar werkzaam bij het bedrijf, de samenwerking. Jeugdinternational Nick Thran was aanwezig namens de Suns. De gesprekken met diverse Helderse en regionale bedrijven en ondernemers zijn ondertussen in volle gang. De succesvolle crowdfunding-campagne en de enthousiaste reacties in het Helderse maken dat de basketballdroom stap voor stap dichterbij komt.

www.bakkerijdunselman.nl
Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie DH SUNS
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
SPEELlocatie SUNS u21
Sporthal de Slenk
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
op de kaart