ZONNIGE SAMENWERKING VOOR
‌ZEE VAN TIJD EN DH SUNS!

Strandpaviljoen Zee van Tijd, gelegen aan opgang 5 in Julianadorp, heeft zich onlangs als partner verbonden aan Den Helder SUNS! Patricia Smit (38) en Marco Kuperus (37) runnen samen het gezellige familiepaviljoen op de voormalige lokatie van "Ship on the Beach". "Wij zijn zeer enthousiast over de activiteiten van DH SUNS, zowel op als buiten het veld. Daarnaast zijn (jeugd)spelers van BV Noordkop/SUNS bij ons werkzaam en daar zijn wij uitermate tevreden over. Na een hele drukke zomer bieden wij het publiek deze winter live muziek aan in het weekend en creëren wij een gezellige huiselijke sfeer aan de open haard", aldus Patricia Smit.

Sinds 2010 is het koppel de trotse eigenaar van Zee van Tijd. Het strandpaviljoen is al jaren een zeer gekende lokatie in de regio een heel populair bij toeristen. De jaarlijkse Nieuwjaarsduik is een traditie die niet onvermeld mag blijven. Patricia Smit: "Ons achterland is Julianadorp en onze dochter Nena speelt basketball bij JBC waar wij ook actief zijn als sponsor. In samenwerking met DH SUNS maken wij in Julianadorp een SUNS clinic mogelijk tijdens dit seizoen bij JBC. Met name mijn vader Theo en partner Marco zijn behept met het basketball virus en bezoeken alle thuisduels van DH SUNS. Dat maakte de stap om SUNS partner te worden nog makkelijker."

SUNS-voorzitter James Meijer: "Den Helder staat zoals bekend garant voor veel zonuren en dat is terug te vinden in de clubnaam. Dat sluit uiteraard perfect aan bij Zee van Tijd dat een sportieve, stoere uitstraling heeft die goed aansluit bij DH SUNS. Daarnaast blijft de club aan de weg timmeren met SUNS Assist (https://denheldersuns.nl/suns-assist) en die sociaal maatschappelijke betrokkenheid met bijbehorend programma spreekt veel mensen aan."
Zee van Tijd is vanaf 1 november geopend van donderdag t/m zondag tijdens het winterseizoen. Het paviljoen beschikt over 150 plaatsen op het gezellige terras en binnen kunnen circa 75 mensen terecht. Op de fonkelnieuwe website van het florerende bedrijf, dat door SUNS social media partner Druktemaker werd vormgegeven, is alle benodigde informatie terug te vinden: www.zeevantijd.com
Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie DH SUNS
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
SPEELlocatie SUNS u21
Sporthal de Slenk
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
op de kaart