VILLA STAR WONINGINRICHTING
PARTNER DH SUNS!

"Van oudsher verbonden aan het Helderse basketball"
Villa Star Woninginrichting is het volgende Helderse bedrijf dat zich als partner aan Den Helder SUNS heeft verbonden voor de duur van 3 jaar! Het bedrijf is gevestigd in winkelcentrum Schooten Plaza en heeft in Anja Weller en Juan Carlos Villarroel Velasquez, op de foto te zien met SUNS nieuwkomer Tom Koopman, een ondernemersduo dat het basketball een zeer warm hart toedraagt. Voornaamste bedrijfsactiviteit van Villa Star Woninginrichting behelst complete woninginrichting voor vloeren (laminaat, tapijt, PVC vloeren) en raamdecoratie's waaronder gordijnen, binnenzonwering en buitenzonwering.

"Wij zijn in december 2012 gestart aan de Ruygweg en in april 2014 overgestapt naar de huidige, grotere, lokatie, Vrede en Vrijheid 6", aldus Anja Weller. "Van oudsher zijn wij verbonden aan het Helderse basketball en Carlos speelt regelmatig op recreatief niveau bij BV Noordkop. De plannen van de SUNS werkgroep spreken ons aan en wij kunnen ons daarin heel goed vinden evenals een groot aantal andere regionale bedrijven."

Anja Weller vervolgt: "Wij geloven in de opzet die wordt gehanteerd waarbij het fundament breed wordt gedragen door meerdere partners. Wij weten uit eigen ervaring wat basketball voor de Helderse bevolking en de regio betekent. Hier deel van uitmaken en een constructieve bijdrage aan leveren is gezien het verleden een logische stap. Ooit was een bedrijf uit onze branche in de jaren '70 hoofdsponsor van FAC in de eredivisie en dat bleek de basis voor een inmiddels rijke historie."
Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie DH SUNS
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
SPEELlocatie SUNS u21
Sporthal de Slenk
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
op de kaart