De seizoensafsluiting
‌van Den Helder Suns!

🏀 Zet 'm alvast in de agenda: De seizoensafsluiting van Den Helder Suns!

Het reguliere seizoen 2018-2019 eindigt zondag 28 april 2019 met de wedstrijd tegen Basketball Academie Limburg om 16.00 uur, waarna de Suns zich kunnen opmaken voor de play-offs. Dit afsluiten doen we natuurlijk niet zonder deze dag extra speciaal aan te kleden!

Om 14.00 uur is er namelijk een hele mooie wedstrijd te zien: de Legends Game! Oud Internationals tegen Oud Den Helder spelers (2x20 minuten doorlopende tijd). O.a. de volgende spelers zullen acte de présence geven: Marco de Waard, Okke te Velde, Dolf Duijvelshoff, Rick Cremer, Richard van Poelgeest, Henk Pieterse, Milko Lieverst, Peter van Noord, Jan Dekker, Ron van Dijkum en Erik van der Sluis. Dit stukje (Helderse) basketball historie wil je absoluut bij zijn. Kom deze basketbalhelden bewonderen in Sporthal Sportlaan!

Ook aan de partners is gedacht. Zij kunnen zich vanaf 13.30 uur melden aan de zijkant van de Sporthal met de speciale uitnodiging die zij hebben ontvangen (aanmelden verplicht). Zij zullen deze dag meegenieten van de speciale Legends Game, presentaties van Michael van Alderwegen en Pieter Kos, de wedstrijd tegen B.A.L. en een gezamelijk buffet als afsluiting.

Een speciale dag voor alle Helderse Basketball liefhebbers. Zorg dat je erbij bent! #BETHERE #GOSUNS

Datum:
Zondag 28 april 2019

Locatie:
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58, 1782 ND Den Helder

Entree:
€6,- per persoon of op vertoon van seizoen-/partnerkaart. (Let op: geen PIN aanwezig!) 
Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie DH SUNS
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
SPEELlocatie SUNS u21
Sporthal de Slenk
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
op de kaart