Partneravond‌
Den Helder Suns

01-02-2018

Club en bestuur van Den Helder Suns zijn trots en dankbaar voor de support, betrokkenheid en het enthousiasme van de Helderse ondernemers. Om deze reden vond er gisteravond een partneravond plaats waarin hoofdcoach Peter van Noord toegewijd de verschillende aspecten rondom de teamopbouw belichtte.

Onder anderen Erik Heijmans, namens Parlan, vertelde over het succesvolle project Suns Assist dat zorgt voor positieve beeldvorming van Den Helder, het bevorderen van sport en het vervullen van een belangrijke maatschappelijke rol.

Partner EARTH Water, die waterprojecten financiert en investeert in duurzame watersystemen, sloot hier met en presentatie op aan.

Mediapartner Druktemaker nam de overige partners mee op reis, vanaf het startpunt naar de steeds vollere sportzalen, meer betrokkenheid op social media en betere resultaten.

De avond in Grand Hotel Beatrix werd afgesloten met een boeiend verhaal, van de Helderse shirtsponsor Envinity Group, die een duurzame oplossing heeft om overal ter wereld pieken in schadelijke fijnstoffen tegen te gaan. 
Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie DH SUNS
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
SPEELlocatie SUNS u21
Sporthal de Slenk
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
op de kaart