HAKA Wassalon 
FACILITEERT DEN HELDER SUNS

HAKA Wassalon verzorgt kleding SUNS
HAKA wassalon is dit seizoen verbonden aan Den Helder SUNS als het gaat om het verzorgen van alle (wedstrijd)kleding. Eigenaresse Aïsha Lewakabessy (37) is geen onbekende in het Helderse basketballwereldje en weet inmiddels haar weg heel goed te vinden. Bij BV Noordkop maakt zoon Aïrto, die op de foto geflankeerd wordt door zijn moeder en SUNS speler Alex Laurent, deel uit van het U14 team dat in de landelijke eredivisie uitkomt en bij dit team prijkt HAKA Wassalon reeds op de wedstrijdshirts tot volle tevredenheid van alle betrokkenen. 

"De werkgroep Den Helder SUNS stond na het definitieve besluit om terug te keren in de eredivisie vrij snel op de stoep met de vraag of zij een beroep op HAKA wassalon konden doen. Al snel werd duidelijk dat wij naast de teamkleding ook prive het nodige voor een aantal spelers konden betekenen. Na iedere wedstrijd wordt de wedstrijdkleding hier gewassen en doordeweeks komen spelers langs met hun wasgoed," aldus Lewakabessy.

"Bij BV Noordkop ben ik tevens actief in de activiteitencommissie die o.a. de avondvierdaagse en clubtoernooien regelt. Daarnaast hebben wij op vrijdagavond het recreantenbasketball nieuw leven ingeblazen. Inmiddels wordt er iedere vrijdagavond behoorlijk fanatiek gespeeld en na afloop een drankje genuttigd in sporthal De Slenk. Daarnaast is het eindtoernooi vaste prik."

Voor haar 10-jarige dochter Sheena ligt dit seizoen hopelijk een optreden bij de SUNS in het verschiet tijdens bij een competitiewedstrijd. Zij maakt namelijk deel uit van een dansgroep die door BL Rik Niks gerund wordt. Levenspartner Sander Flagge, die zijn sporen als jeugdtrainer bij BV Noordkop ruimschoots verdiend heeft, is ook een basketballdier in hart en nieren en doet bij het recreantenbasketball ook een duit in het zakje. 

‌HAKA wassalon is te vinden op de Achterbinnenhaven 5 en is dagelijks geopend vanaf 9 uur: hakawassalon.nl
Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie DH SUNS
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
SPEELlocatie SUNS u21
Sporthal de Slenk
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
op de kaart