DUYNKER SCHADESERVICE
‌NIEUWE PARTNER DH SUNS


Duynker Schadeservice is al jaren een begrip in Den Helder en omstreken in haar vakgebied. Het bedrijf draagt de regio op tal van vlakken een warm hart toe en dat geldt zeker ook voor DH SUNS. Mede-eigenaar Edo Pruim tekende in dat kader vandaag een partnerovereenkomst met Den Helder SUNS voor de komende 3 jaar. "De opzet waarvoor DH SUNS gekozen heeft past heel goed in onze strategie en visie. Daarnaast vinden wij de activiteiten die in SUNS Assist zijn ondergebracht een absolute meerwaarde voor o.a. de schoolgaande jeugd", aldus Pruim.

Het akkoord werd bezegeld met een ferme handdruk met voorzitter James Meijer (zie foto): "Het regionale bedrijfsleven is een hele belangrijke pijler onder het SUNS fundament. Wij timmeren behoorlijk aan de weg en maken stappen op zowel sportief- als organisatorisch vlak. Het team is breder geworden qua bezetting en met het aantrekken van een assistent coach krijgt de staf meer mankracht die nodig is om de volgende stap te maken bij zowel de heren als de jeugdafdeling van BV Noordkop. 

‌Binnenkort wordt MyPlay (https://www.myplay.com), een camerasysteem dat voor verschillende doeleinden ingezet kan worden, in sporthal Sportlaan geïnstalleerd hetgeen de volgende stap is in de professionalisering die wij voor ogen hebben".

Schadeservice Duynker is gevestigd op bedrijventerrein Kooypunt aan de Blokmakersweg 7. De eerste paal op deze lokatie werd in 2012 geslagen en het relatief nieuwe bedrijfspand werd in 2013 in gebruik genomen. U kunt alle benodogde informatie terugvinden op: http://www.duynker.nl/
Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie DH SUNS
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
SPEELlocatie SUNS u21
Sporthal de Slenk
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
op de kaart