double header
zaterdag 6 april

Aanstaande zaterdag 6 april vindt er in Sporthal Sportlaan weer een zogenoemde Double Header plaats.

Dat betekent dat Den Helder Suns er gezamenlijk met de dames van Dozy Dames Basketbalvereniging Den Helder een heerlijk avondje basketball van gaan maken.

Dozy, dat op het laatste moment toch nog knap de play-offs heeft gehaald, speelt om 17.30 uur haar eerste play-off wedstrijd tegen Loon Lions uit Landsmeer. Den Helder SUNS speelt om 20.30 uur haar competitiewedstrijd tegen het Dordtse Dutch Windmills. Garantie voor 2 mooie wedstrijden dus. Een top avond voor wie van basketball houdt of beide teams een warm hart toedraagt.

Er zijn die avond 2 kassa's.

Als u beide wedstrijden wilt zien kunt u vanaf 16.30 uur terecht bij de hoofdingang van de sporthal en koopt u voor € 10,- een combikaartje voor beide wedstrijden.

Wilt u alleen naar de wedstrijd van Dozy, dan moet u naar de zijingang aan de kant van de Linie, waar u voor € 6,- een kaartje voor alleen de Dozy wedstrijd kunt kopen. U dient dan wel meteen na de wedstrijd van Dozy de zaal te verlaten.

Wilt u alleen naar de wedstrijd van de SUNS, dan kunt u vanaf 19.00 uur terecht bij de hoofdingang, waar een kaartje dan € 6,- kost. De zijingang is dan inmiddels gesloten.

Partnerkaart- en seizoenkaarthouders van beide teams hebben voor beide wedstrijden gratis toegang (u gaat ook gewoon via de hoofdingang naar binnen). Mensen die via de hoofdingang binnen komen zullen worden voorzien van een polsbandje.

Dus heeft u zin in een basketbalfeestje? Kom dan zaterdag naar de Sportlaan voor 2 mooie wedstrijden!!

Laat u horen!! #BETHERE
Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie DH SUNS
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
SPEELlocatie SUNS u21
Sporthal de Slenk
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
op de kaart