Oefenduel‌
Den Helder Suns
vs 
Leuven Bears

Den Helder SUNS werkt op zaterdag 23 februari een oefenduel af tegen Leuven Bears in thuisbasis Sporthal Sportlaan, aanvang 19.30 uur. Aangezien de Dutch Basketballleague i.v.m. interlandverplichtingen, FIBA window geheten, van 18 februari t/m 1 maart geen wedstrijden op de rol heeft staan, is er ruimte op de speelkalender om dit oefenduel af te werken.

De Belgische formatie staat onder leiding van de welbekende hoofdcoach Eddy Casteels, die hiervoor ZZ/Leiden onder zijn hoede had en recentelijk tevens bondscoach van de Belgische nationale ploeg was. Leuven Bears staat in de Belgische EuroMillions Basketball League in de onderste regionen gerangschikt met een 3-10 record maar dat geeft een vertekend beeld gezien het beschikbare spelerspotentiëel.

In de voorbereiding op het seizoen verloor Den Helder SUNS in België kansloos van deze formatie maar wellicht kan er op eigen bodem een goed resultaat worden neergezet. SUNS partner Strandpaviljoen Zee van Tijd maakt deze oefenwedstrijd mede mogelijk: www.zeevantijd.com

Partner- en seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot dit oefenduel. Reguliere entree is €3,- per persoon.
Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie DH SUNS
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
SPEELlocatie SUNS u21
Sporthal de Slenk
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
op de kaart