atletische
steve harris
SLUIT AAN BIJ DH SUNS

steve harris
"Gezien de samenstelling van het team voor komend seizoen waren wij op zoek naar een atletische, mobiele en vooral fysiek sterke power forward. Met de veelzijdige Steve Harris denken wij de juiste speler in huis te hebben gehaald. Zijn efficiënte manier van spelen en met name zijn atletisch vermogen sprak ons enorm aan. Steve kan op meerdere posities uit de voeten en in die hoedanigheid gaan wij hem ook inzetten", aldus Den Helder Suns hoofdcoach Peter van Noord.

Steve Harris is afkomstig van East Stroudsburg University (NCAA Division II) waar hij 15,4 punten (tegen 66,4%) en 7,3 rebounds gemiddeld liet noteren in ruim 25 minuten per wedstrijd. Gezien het succes van zijn collegeploeg en zijn individuele prestaties viel de energieke Harris onmiddellijk op vanaf het moment dat hij in het vizier kwam. Na de nodige toetsing in het vervolgtraject werd duidelijk dat de uit Hamilton, New Jersey, afkomstige Harris de beste kandidaat was om het SUNS team te versterken.

"I am very happy with this opportunity! After my college career I was looking for this kind of situation to start out as a professional athlete. My conversations with coach Van Noord went very well and I also spoke with future teammates up front. I look forward to be a member of a relatively young, high energetic SUNS team".

College Highlights 2017-2018:
https://www.youtube.com/watch?v=SpC_uov1DZs

Bestel hier uw seizoenkaart voor komend seizoen: https://denheldersuns.nl/cta/seizoenkaart2018-2019
of bij Bruna Bonte en Bruna Julianadorp
Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie DH SUNS
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
SPEELlocatie SUNS u21
Sporthal de Slenk
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
op de kaart