Kuiper Administraties voor de komende 3 jaar
‌verbonden aan SUNS

Kuiper Administraties heeft zich voor de komende 3 jaar verbonden aan het Den Helder SUNS project. De uit Den Helder afkomstige financieel expert heeft sinds 2005 een bedrijf in Breezand, vanaf juli 2016 gevestigd aan het Ceresplein 25, dat zich uitsluitend bezig houdt met financiele dienstverlening in het MKB.

De oud-HRC speler, die bij ZAP voetbal in Breezand al jarenlang een belangrijke rol vertolkt achter de schermen, kan zich helemaal vinden in de plannen van Den Helder SUNS: "Het toekomstperspectief van zowel Den Helder SUNS als ZAP loopt parallel, is gericht op het doorontwikkelen van regionale jeugdspelers en daar kan ik mij heel goed in vinden. Als sportfanaat kwam ik in de jaren tachtig al bij BV Wilms/Noordkop, Albert van Zoonen Cracks en Doppeldouche kijken in sporthal Sportlaan. Ik vind het geweldig dat Den Helder SUNS start waar het ooit allemaal begonnen is. Voor de regio is het een bijzonder goede ontwikkeling dat er weer een herenteam op het hoogste niveau gaat uitkomen. Dat geeft de kop van Noord-Holland namelijk "smoel", aldus de enthousiaste Jim Kuiper.

Ter illustratie van bovenstaand zijn naast Jim Kuiper, zoon Dyllan Kuiper (jeugdspeler ZAP), Neill Lugtenburg (jeugspeler BV Noordkop/SUNS) en James Meijer (SUNS) terug te vinden op de foto.
Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie DH SUNS
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
SPEELlocatie SUNS u21
Sporthal de Slenk
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
op de kaart