GRAND HOTEL BEATRIX
‌PAKT ZONNIG UIT

Traditie wordt voortgezet!
Het Grand Hotel Beatrix te Huisduinen is het volgende Helderse bedrijf dat een partnership met de Den Helder SUNS is overeengekomen voor de duur van 3 jaar. Hiermee wordt een traditie voortgezet, want het Helderse familiebedrijf, waar Tim Petter inmiddels de scepter zwaait, is van oudsher aan het Helderse basketbal verbonden.

Tim Petter: "Wij willen heel graag een constructieve bijdrage leveren aan het realiseren van de plannen van de werkgroep Den Helder SUNS om het heren-eredivisie-basketbal weer mogelijk te maken in Den Helder. Deze tak van sport heeft hier altijd al een mooie landelijke uitstraling gehad en het is goed voor onze regio als dat effect geprolongeerd kan worden. Historisch gezien was het Grand Hotel Beatrix daar voor een belangrijk deel bij betrokken en wij hopen dan ook van harte dat de nieuwe, meerjarige overeenkomst tot vruchtbare resultaten leidt.

Het Grand Hotel Beatrix is in Den Helder en omstreken zeer gerespecteerd. Het hotel beschikt naast 55 luxe kamers en suites over extra faciliteiten waar ook de Helderse inwoners al jaren veelvuldig gebruik van maken. Het op de bovenste verdieping gesitueerde fine dining restaurant C'est la vie “Wine & Dine” is door de Michelin-gids bekroond met een ‘Bib Gourmand’ voor haar uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Voor liefhebbers van ‘Steaks & Sports’ is er zeer binnenkort een gloednieuwe bistro op de begane grond, waar steaks van de houtskoolgrill het uitgangspunt zijn. Voor het sportieve deel van ‘Sports’ kan iedereen gebruik maken van de squashbanen, het zwembad en de wellnessfaciliteiten van het hotel. Alle benodigde informatie is terug te vinden op: www.grandhotelbeatrix.nl.
Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie DH SUNS
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
SPEELlocatie SUNS u21
Sporthal de Slenk
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
op de kaart