ROUGHNECK & SUNS:
‌VOLLE KRACHT VOORUIT!

"het SUNS-initiatief past goed in onze toekomstvisie"
De in Den Helder woonachtige Ronald Oosterman is directeur van Roughneck Marine, een inmiddels in Wieringerwerf gelokaliseerd bedrijf dat zich bezighoudt met de productie van roughneck boten. "Onze klantenkring is zeer gevarieerd en wij leveren maatwerk af. Dat kan voor de overheid zijn, maar ook particuliere klanten weten de weg naar de Kop van Noord-Holland te vinden," aldus Oosterman.

"Ik heb altijd affiniteit met basketball gehad en het SUNS-initiatief past goed in onze toekomstvisie. Basketball is een spectaculaire, doorgaans snelle sport en die specificaties gelden ook voor onze boten. Wij zijn nu 10 jaar bezig om het bedrijf verder uit te bouwen op een gezonde, weloverwogen basis. In het gesprek dat ik had met de werkgroep merkte ik al snel dat ook zij een gedegen opbouw van de SUNS voorstaan. Op grond daarvan, de plannen op zich, de speellocatie en het feit dat het Den Helder landelijke uitstraling biedt hebben wij besloten om voor 3 jaar met de SUNS in zee te gaan."

Op de foto staan de 214 cm lange Jarno Pomstra (16) uit Wieringerwerf die al enkele jaren in Den Helder actief is bij BV Noordkop en Neill Lugtenburg (16), teamgenoot van de jeugdinternational.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Roughneck Marine: http://www.roughneckmarine.nl/
Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie DH SUNS
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
SPEELlocatie SUNS u21
Sporthal de Slenk
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
op de kaart