Carlo Assorgia
sluit zich aan bij SUNS

CARLO ASSORGIA: "SUNS ALS VLIEGWIEL VOOR DEN HELDER"
"Als ondernemer en fractievoorzitter van Beter voor Den Helder ben ik mij zeer bewust van het vliegwieleffect dat een aansprekende, op het hoogste niveau uitkomende sportploeg veel voor Den Helder kan betekenen. Den Helder maakt als stad een enorm positieve ontwikkeling door en daar sluit het initiatief Den Helder SUNS heel goed op aan", aldus Carlo Assorgia. De eigenaar van het alom bekende Italiaanse restaurant Costa Smeralda, dat al bijna 4 decennia in de Koningstraat gevestigd is, heeft ervaren dat vernieuwing aan het Marsdiep goed wordt ontvangen.

"Ons plan om een horecaplein van de grond te tillen in de binnenstad wordt inmiddels breed gedragen. Dat geldt ook voor Den Helder SUNS en geeft de stad een flinke "boost". De plannen van de werkgroep reiken echter verder dan alleen maar herenbasketball op zich, want ook op sociaal maatschappelijk gebied wil men aan de weg timmeren. De opzet van de werkgroep spreekt mensen heel erg aan. Costa Smeralda verbindt zich daarom graag als partner aan de SUNS."

De fractievoorzitter van Beter voor Den Helder vervolgt: "Ook politiek gezien dienen wij onze verantwoordelijkheid te nemen om het initiatief Den Helder SUNS te steunen. Basketball als uithangbord voor de stad is qua promotie zeer interessant. Jeugd en andere doelgroepen sportief animeren en stimuleren past in het lokale plaatje, hetgeen ook uiteraard ook voor de Kop van Noord-Holland geldt.

Met het oog op de verkiezingen, waar een gekozen burgermeester een van de peilers van het partijprogramma wordt van Beter voor Den Helder, is het goed om te filteren welke politieke stromingen achter dit initiatief staan", aldus de bevlogen Assorgia.

In aansluiting op dit artikel hebben we een leuke actie bedacht voor de mensen die ons volgen via de Suns facebookpagina.
Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie DH SUNS
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
SPEELlocatie SUNS u21
Sporthal de Slenk
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
op de kaart