TOPBASKETBALL
‌HOORT BIJ DE NOORDKOP

Warnars Makelaardij verbonden met SUNS
Met Warnars Makelaardij heeft Den Helder SUNS andermaal een in Den Helder en omgeving zeer gerenommeerde ondernemer aan het hereneredivisie initiatief verbonden. Het bedrijf, dat in handen is van eigenaar en founder Raymond Warnars, heeft inmiddels vestigingen in Den Helder aan de Molenstraat 87A en Julianadorp aan de Schoolweg 12 en heeft de Noordkop als voornaam werkgebied. De voornaamste werkactiviteiten van Warnars Makelaardij zijn o.a. verkoop, aankoop, verhuur en taxaties van onroerend goed.

"Als oud-speler heb ik altijd veel affiniteit met het basketball gehad. Warnars Makelaardij heeft het vertrouwen in de plannen van de werkgroep uitgesproken en wil met het partnership het initiatief naar buiten toe ondersteunen. Als jeugdspeler was ik actief bij BV Noordkop en sleet ik heel veel uurtjes op het welbekende Pasteurpleintje, waar door vele Helderse basketball(st)ers heel veel partijtjes werden gespeeld. Vandaar ook dat er gekozen is voor deze begeleidende fotolocatie", aldus de energieke Warnars.

De werkgroep dient eind mei duidelijkheid te verschaffen over de doorgang van de plannen met het oog op de definitieve inschrijving en de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.  
Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie DH SUNS
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
SPEELlocatie SUNS u21
Sporthal de Slenk
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
op de kaart