SUNS & HILVERINK
ON TOUR!

"Topbasketball hoort bij onze regio"
Hilverink Koeriers & Taxi heeft een partnership met Den Helder SUNS afgesloten waarbij het vervoersbedrijf alle busreizen naar uitwedstrijden zal verzorgen in de vaderlandse eredivisie. Het Helderse bedrijf is naast het reguliere taxivervoer o.a. gespecialiseerd in schipholvervoer en ook veelal werkzaam voor offshore bedrijven en zorgverzekeraars. Tevens is het bedrijf aangesloten bij DVG Personenvervoer.

Mede-eigenaar George Hilverink: "Al in een vroeg stadium werden wij door de werkgroep Den Helder SUNS op de hoogte gesteld van de plannen om het hereneredivisiebasketball terug te brengen op het hoogste niveau. Na twee gesprekken werd het ons duidelijk dat wij deel willen uitmaken van dit aansprekende initiatief, dat inmiddels in de regio Kop van Noord-Holland breder en breder gedragen wordt."

"Topbasketball hoort bij onze regio en wij zien veel sportief perspectief in de benadering van de werkgroep. Tal van regionale bedrijven sluiten zich daarbij aan en daar mogen wij niet bij achterblijven. Tijdens SAIL 2017 (zie foto) zijn wij ook verantwoordelijk voor o.a. busvervoer. Deze bus zal, met SUNS-logo's aan weerskanten, komend seizoen hopelijk tijdens de uitwedstrijden worden ingezet," aldus Hilverink.

Hiverink Koeriers & Taxi is gevestigd aan het Het Arsenaal 40H, 1781 XR te Den Helder en heeft voor iedere afdeling een apart nummer om u o goed mogelijk van dienst te kunnen zijn:

Koeriersdiensten: 0223-522825
Taxi/touringcar diensten: 0223-622222

Email Taxi: info@hilverinktaxi.nl
Email Koerier: info@hilverinkkoeriers.nl
Voor meer informatie: www.hilverinkkoeriers.nl
Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie DH SUNS
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
SPEELlocatie SUNS u21
Sporthal de Slenk
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
op de kaart