UNISHORE EN SUNS
‌VERSTERKEN ELKAAR!

"Wij zien wij uit naar een vruchtbare samenwerking."
Unishore Bedrijfskleding BV is de volgende partner die zich verbonden heeft aan het Den Helder SUNS-project. Het Helderse bedrijf, dat in handen is van Petra en Gerhard Koorn, lanceerde onlangs www.promono.nl. Een webshop welke online een groot assortiment aanbiedt, waaronder relatiegeschenken. In het aanbod wordt ook een betaalbaar SUNS-pakket samengesteld van circa vijftien basisartikelen waarop het logo van de SUNS prominent zichtbaar is. Overigens is het in principe mogelijk om het SUNS-logo op allerlei artikelen terug te laten komen, in zowel bedrukking als borduursel.

"Recentelijk zijn wij met Promono gestart en na enkele gesprekken met de SUNS-werkgroep was het duidelijk dat wij veel voor elkaar kunnen betekenen. Wij verzorgen ook de gehele merchandising voor het topevenement SAIL 2017 dat van 22 t/m 25 juni in Den Helder plaatsvindt. Zie hiervoor deze link: Sailkleding. De plannen van de SUNS sluiten daar naadloos op aan", aldus Gerhard Koorn. Hij vervolgt: "Het is voor de uitstraling van Den Helder en omstreken van groot belang dat er weer een team op het hoogste niveau gaat acteren. Basketball hoort bij de regio Den Helder en wij willen daar graag een steentje aan bijdragen. Net als de andere partners zijn wij een commitment van drie jaar aangegaan en zien wij uit naar een vruchtbare samenwerking."

Met Unishore Bedrijfskleding B.V. haalt de SUNS-werkgroep andermaal een lokaal bedrijf binnen dat het basketballproject steunt en ervoor zorgt dat eredivisiebasketball in Den Helder een stap dichterbij komt!

www.unishorebedrijfskleding.nl
www.promono.nl
Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie DH SUNS
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
SPEELlocatie SUNS u21
Sporthal de Slenk
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
op de kaart