Nieuwe partners 
laten Den Helder Suns stralen!

Opnieuw spreken twee kenmerkende Helderse bedrijven steun uit aan Den Helder Suns.
DEN HELDER - Opnieuw spreken twee kenmerkende Helderse bedrijven steun uit aan Den Helder Suns. Olea Hof Uitvaartzorg, al jaren een begrip in Den Helder en omstreken, en financieel specialist Leeuwestein € Partners hebben zich als partner verbonden aan de nieuw te vormen basketballclub.

Jan Dop, die onlangs werd verkozen tot Ondernemer van het Jaar, toont zich zeer enthousiast over terugkeer van het eredivisiebasketball aan het Marsdiep. "Het is voor Den Helder en de regio een geweldig initiatief dat breed gedragen wordt. Topbasketball hoort hier historisch gezien thuis en de initiatiefnemers steken enorm hun nek uit. Toen ik op de hoogte werd gesteld van hun plannen was ik meteen opgetogen over de inhoud van het verhaal."

Arie Leeuwestein, specialist in financiële dienstverlening en assurantiën, voegt daar aan toe. "Een team met een Helderse uitstraling is geweldig voor de stad. Een basketballteam op het hoogste niveau is een uithangbord voor Den Helder en de regio op zich. Wij als Leeuwestein € Partners sluiten ons daar graag bij aan en dat geldt ook voor Jan Dop en zijn bedrijf."

Beide ondernemers kijken met spanning uit naar het moment dat de werkgroep definitief groen licht geeft. "Wij hopen van harte dat goed voorbeeld doet volgen en dat andere lokale bedrijven zich eveneens binden aan Den Helder Suns."

Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie DH SUNS
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
SPEELlocatie SUNS u21
Sporthal de Slenk
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
op de kaart