Envinity shirtsponsor
‌Den Helder Suns!

HET DUURZAAM VERBETEREN VAN DE TOEKOMST VOOR MENS, DIER, MILIEU EN ECONOMIE
Het in Den Helder gevestigde bedrijf ENVINITY prijkt de komende drie seizoenen op de wedstrijdkleding van Den Helder SUNS. De kersverse shirtsponsor is een jong bedrijf, dat bestaande en innovatieve technologieën combineert tot nieuwe vooruitstrevende toepassingen. De drie Helderse eigenaren - Simon van der Burg, Tim Petter en Maarten van Leenen - zijn van origine afkomstig uit totaal verschillende branches, maar hebben elkaar gevonden in een globale uitdaging: Het duurzaam verbeteren van de toekomst voor mens, dier, milieu en economie.

Medeoprichter Simon van der Burg: "Naast enkele andere duurzame plannen, houdt ENVINITY zich momenteel voornamelijk bezig met haar - tot op heden - meest ambitieuze project; de ontwikkeling en verkoop van een revolutionair luchtbehandelingsysteem, wat een oplossing vormt voor misschien wel de grootste bedreiging voor de mondiale volksgezondheid, namelijk de luchtvervuiling door fijnstof en ultrafijnstof.”

"De uitstoot van fijnstof en ultrafijnstof dient zowel lokaal als internationaal te worden aangepakt. De overheid en het bedrijfsleven hebben met ons luchtbehandelingsysteem de mogelijkheid om meer te doen voor de volksgezondheid, zonder daarbij economische belangen uit het oog te verliezen. Derhalve een win/win situatie. Het is misschien een cliché, maar wij hopen dat we hiermee de wereld toch een stukje schoner achterlaten," aldus de bevlogen Simon van der Burg.

“Wij hebben ons unieke luchtbehandelingsysteem tijdens de Offshore Energy Beurs eind oktober 2016 gepresenteerd. Sindsdien zitten wij met ENVINITY in een rollercoaster en trekt ons product wereldwijd de aandacht. Den Helder SUNS kwam op het juiste moment op ons pad om zowel ons bedrijf als de Helderse basketbalsport verder op de kaart te zetten."

ENVINITY zal de komende 3 seizoenen op het speeltenue te zien zijn. Simon van der Burg: "Wij zijn heel trots om als Helders bedrijf een constructieve bijdrage te kunnen leveren aan de terugkeer van heren eredivisiebasketball, dat in het DNA zit van de Helderse sportliefhebber. Den Helder SUNS staat aan de vooravond van hopelijk iets heel moois en dat geldt in zekere zin ook voor ENVINITY."

James Meijer, voorzitter van de Stichting Top Basketball Den Helder Suns reageert verheugd: “We zijn erg blij met de samenwerking met Evinity. Uit het feit dat we een driejarige overeenkomst met elkaar hebben afgesloten blijkt het vertrouwen dat Envinity uitspreekt in onze organisatie en onze doelstellingen: de Helderse en Regionale jeugd een kans te geven om zich verder te ontwikkelen en weer een stabiele factor te worden in het Nederlandse Heren Basketball”.
Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie DH SUNS
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
SPEELlocatie SUNS u21
Sporthal de Slenk
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
op de kaart