DH SUNS

DUTCH BASKETBALL LEAGUE

Den Helder SUNS is het team uit Den Helder dat actief is in de Dutch Basketball League. Clubnaam SUNS refereert aan het recordaantal zonuren in Nederland dat vrijwel ieder jaar gehaald wordt in Den Helder. De basketball cultuur in de stad gaat vele decennia terug en ligt diep geworteld in de Helderse samenleving. Structureel top basketball realiseren is de doelstelling van het bestuur. Daarbij is er oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Middels SUNS Assist en SUNS CARE bieden wij een aantal platforms waarmee dit gerealiseerd wordt.

Het ontwikkelen van jonge spelers is een belangrijk punt in onze visie. In de afgelopen drie jaar zijn een aantal goede resultaten behaald. Denk aan Rookie of the year 2018, Rookie of the year 2019 en Most Improved Player 2020. Met de huidige coach, staf en selectie wordt dit beleid voortgezet.

Uiteraard richten wij ons op het promoten van het team en de partners op diverse social media. Onze mediapartner Druktemaker levert hierbij de nodige steun. Onze social media groeit explosief. Wij richten ons op een brede groep volgers in de regio en daar buiten. Bent u geinteresseerd in de mogelijkheden om met Den Helder SUNS samen te werken? Neem dan contact op met ons via info@denheldersuns.nl en vergeet niet om ons te volgen op de diverse socials waar wij veelvuldig actief zijn.

SUNS Partner worden?

Neem contact met ons op: info@denheldersuns.nl

boarding partners

SUNS ASSIST partners

COntact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl

Contactformulier
speellokatie suns
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
Op de kaart
speellokatie Zeemacht/Noordkop
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart