Nieuws
Bedankt!
Nu het seizoen 2017/2018 ten einde is, zijn we alweer begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.
Maar wij willen toch niet de gelegenheid voorbij laten gaan om al onze supporters te bedanken voor de enorme steun, die zij afgelopen seizoen hebben gegeven aan de SUNS.
Afscheid Tjoe de Paula van thuispubliek
Door Wop van Eis (Den Helder Actueel)
DEN HELDER, 19 april 2018 - Apollo Amsterdam heeft de hoop op deelname aan deplay-offs nog niet laten varen. Den Helder Suns werd in de laatste thuiswedstrijd volstrekt kansloos gelaten. Bij rust was het al 28-47 voor de Amsterdammers. Aan de eindstreep was het 56-80.
GOED JAAR HELDERSE TALENTEN
Door Jacob Bergsma
NOORDWIJKERHOUT, 18 april 2018 - Coaches, captains en journalisten hebben hun keuze laten vallen op Boyd van der Vuurst de Vries van Den Helder Suns als Rookie of the year. Van der Vuurst de Vries is daarmee de opvolger van Olaf Schaftenaar van Landstede Zwolle
MVP U23: Van der Vuurst de Vries
Door Jacob Bergsma 

‌NOORDWIJKERHOUT, 18 april 2018 - Boyd van der Vuurst de Vries van Den Helder Suns is de nieuwe Meest Waardevolle Speler in de Dutch Basketball League bij de spelers onder 23 jaar. Van der Vuurst de Vries kreeg de meeste stemmen van de coaches, de aanvoerders en de journalistenlecties.
HELDERSE TALENTEN IN NATIONALE PRESELECTIES
Verschillende spelers van BV Noordkop en Den Helder SUNS zijn opgenomen in de voorlopige nationale U16, U18 en U20 selecties.
THEMAFIETSEN & DH SUNS: SPORTIEF & INNOVEREND!
Den Helder SUNS heeft in het op Willemsoord gevestigde bedrijf Themafietsen een nieuwe partner gevonden die aansluit bij de doelstellingen van de club. Raymond Groen, eigenaar van Themafietsen, is momenteel druk doende om de produktielijn definitief vorm te geven.
Opnieuw 'double header' op 7 april.
De eerste Helderse ’basketbaldubbel’ van november, met achtereenvolgende thuisduels voor Dozy BV Den Helder en Den Helder Suns, krijgt op zaterdag 7 april een vervolg.
WEDSTRIJDWIJZIGINGEN DEN HELDER SUNS
Omdat Donar op zondag 25 maart de nationale bekerfinale speelt kan de thuiswedstrijd van Den Helder SUNS tegen Donar van 24 maart a.s. geen doorgang vinden. Dit heeft ook consequenties voor een tweetal andere thuiswedstrijden van de SUNS.
DH SUNS ZET MET VERTROUWEN DE EINDSPURT IN!
Het reguliere seizoen eindigt binnen 2 maanden voor Den Helder SUNS met een uitwedstrijd tegen Aris in Leeuwarden op zaterdag 21 april. Daarvoor werkt het team van hoofdcoach Peter van Noord nog een reeks van 11 duels af die zaterdag aanstaande start met de uitwedstrijd tegen Rotterdam Basketball. Vervolgens wachten New Heroes/Den Bosch (8 maart) en Landstede Zwolle (15 maart) op vreemde bodem waarna van de resterende 9 duels er 6 in de vertrouwde sporthal Sportlaan worden afgewerkt.
Partneravond Den Helder Suns
01-02-2018

Club en bestuur van Den Helder Suns zijn trots en dankbaar voor de support, betrokkenheid en het enthousiasme van de Helderse ondernemers. Om deze reden vond er gisteravond een partneravond plaats waarin hoofdcoach Peter van Noord toegewijd de verschillende aspecten rondom de teamopbouw belichtte. 
Helders basketbaltalent stuitert terug van ’zo’n boom’
Bron: Noordhollands Dagblad
‌Door: Hans Steen

‌Bij de herintredende eredivisieclub Den Helder Suns completeren jeugdige talenten de selectie. Van dat zestal, de basis van BV Noordkop U18, krijgt de pas zeventienjarige Nick Thran de meeste speeltijd op het hoogste niveau. ,,Het echte debuut was de eerste competitiewedstrijd, Zwolle uit. Vijftien minuten meegedaan en met veertig punten verschil 'geveegd'. Dat was meteen onze minste partij.''
Doe als Den Helder Suns en maak werk van een gezondere leefstijl!
Een nieuw jaar, goede voornemens. Veel mensen zijn 2018 begonnen met het voornemen om voortaan wat gezonder door het leven te gaan. Bij Den Helder Suns uit de Dutch Basketball League hebben ze van het streven naar een gezondere leefstijl zelfs een project gemaakt.
Steun de SUNS ‌in de 2e competitiehelft
DH SUNS heeft nog 8 competitieduels in eigen huis op de rol staan plus minimaal een bekerwedstrijd tegen Landstede Zwolle!
Facebook  
Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart