Nieuws
Partneravond Den Helder Suns
01-02-2018

Club en bestuur van Den Helder Suns zijn trots en dankbaar voor de support, betrokkenheid en het enthousiasme van de Helderse ondernemers. Om deze reden vond er gisteravond een partneravond plaats waarin hoofdcoach Peter van Noord toegewijd de verschillende aspecten rondom de teamopbouw belichtte. 
Helders basketbaltalent stuitert terug van ’zo’n boom’
Bron: Noordhollands Dagblad
‌Door: Hans Steen

‌Bij de herintredende eredivisieclub Den Helder Suns completeren jeugdige talenten de selectie. Van dat zestal, de basis van BV Noordkop U18, krijgt de pas zeventienjarige Nick Thran de meeste speeltijd op het hoogste niveau. ,,Het echte debuut was de eerste competitiewedstrijd, Zwolle uit. Vijftien minuten meegedaan en met veertig punten verschil 'geveegd'. Dat was meteen onze minste partij.''
Doe als Den Helder Suns en maak werk van een gezondere leefstijl!
Een nieuw jaar, goede voornemens. Veel mensen zijn 2018 begonnen met het voornemen om voortaan wat gezonder door het leven te gaan. Bij Den Helder Suns uit de Dutch Basketball League hebben ze van het streven naar een gezondere leefstijl zelfs een project gemaakt.
NBB Beker Kwartfinale
DH SUNS ontmoet in de kwartfinale om de NBB Beker zoals reeds bekend Landstede Zwolle. Het thuisduel wordt op dinsdag 16 januari afgewerkt in Sporthal Sportlaan om 19.30 uur. De return is op donderdag 25 januari in Zwolle.
Steun de SUNS ‌in de 2e competitiehelft
DH SUNS heeft nog 8 competitieduels in eigen huis op de rol staan plus minimaal een bekerwedstrijd tegen Landstede Zwolle!
Kerstgroet van de SUNS
Den Helder Suns wenst iedereen een heel sportief, gelukkig en gezond 2018! Wij bedanken iedereen voor de geweldige support! En we hopen jullie volgend jaar weer terug te zien tijdens de clinics en de wedstrijden.

Met sportieve groet,
Spelers en staff Den Helder Suns
EARTH WATER ‌PARTNER ‌DH SUNS ASSIST
EARTH Water heeft een partnerdeal afsloten met Den Helder SUNS voor het SUNS Assist programma. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om alle deelnemers aan het a.s. Helderse schoolbasketballtoernooi voor uitsluitend basisscholen, dat wordt gehouden in sporthal Sportlaan op 28, 29 en 30 december, kennis te laten maken met dit gerenommeerde watermerk.
Bekernieuws en programma
Den Helder Suns speelt in de eerste ronde van de NBB beker op donderdag 4 januari 2018 in Weert. Tegenstander is Basketball Academie Limburg II, dat in de Eerste Divisie uitkomt. Het duel vangt om 18 uur aan en wordt in sporthal Boshoven afgewerkt.
Winst voor Suns ‌tegen Landstede Zwolle
Bron: Den Helder Actueel
F‌otografie: Wop van Eis‌
‌Den Helder – Geheel tegen de verwachting in pakte Den Helder Suns zaterdagavond de eerste overwinning tegen Landstede basketbal uit Zwolle. Met een sterk tweede kwart wisten de Helderse basketballers het verschil te maken tegen de finalist van het vorig seizoen.
DH SUNS KOESTERT ‌HET BOELHUYS!
De feestelijke opening van Het BoelhuYs, gelokaliseerd aan de Drs. Bijlweg 65, werd opgeluisterd door Den Helder SUNS met een mini-demonstratie! Nadat hoofdcoach Peter van Noord het belang van Stichting PRESENT en het bijbehorende initiatief "Het BoelhuYs" had aangegeven, lieten de spelers zich van hun beste kant zien. 
SUNS FANSHOP NU ONLINE!
In samenwerking met SUNS partner Unishore/Promono is de de eerste opzet van de SUNS FANSHOP nu online! De SUNS logo badge kan exclusief op meerdere promono-artikelen aangebracht worden. Wilt het logo graag op een andere kleur of ander model terugzien? Promono levert maatwerk voor iedere SUNS fan! 
Facebook  
Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart