Nieuws
Winst voor Suns ‌tegen Landstede Zwolle
Bron: Den Helder Actueel
F‌otografie: Wop van Eis‌
‌Den Helder – Geheel tegen de verwachting in pakte Den Helder Suns zaterdagavond de eerste overwinning tegen Landstede basketbal uit Zwolle. Met een sterk tweede kwart wisten de Helderse basketballers het verschil te maken tegen de finalist van het vorig seizoen.
DH SUNS KOESTERT ‌HET BOELHUYS!
De feestelijke opening van Het BoelhuYs, gelokaliseerd aan de Drs. Bijlweg 65, werd opgeluisterd door Den Helder SUNS met een mini-demonstratie! Nadat hoofdcoach Peter van Noord het belang van Stichting PRESENT en het bijbehorende initiatief "Het BoelhuYs" had aangegeven, lieten de spelers zich van hun beste kant zien. 
JORINA BAARS PAKT SUNS AAN!
Wereldkampioene kickboxing Jorina Baars, eigenaresse van SportsArts op Willemsoord, heeft de profbasketballers van Den Helder SUNS opnieuw onder handen genomen. Voor de tweede opeenvolgende maandag werkten de SUNS spelers zich in het zweet. Voor meer info: http://sportsartdenhelder.nl/
VERSLAG SUNS VS ZEEMACHT
BV Noordkop heeft een oefenduel geïnitieerd tussen Den Helder SUNS en stadgenoot Zeemacht. De SUNS en de koploper in de Eerste Divisie werkte een oefenduel af in sporthal Sportlaan op zondag 26 november
SUNS FANSHOP NU ONLINE!
In samenwerking met SUNS partner Unishore/Promono is de de eerste opzet van de SUNS FANSHOP nu online! De SUNS logo badge kan exclusief op meerdere promono-artikelen aangebracht worden. Wilt het logo graag op een andere kleur of ander model terugzien? Promono levert maatwerk voor iedere SUNS fan! 
DOUBLE HEADER GROOT SUCCES
De goedgevulde sporthal aan de Sportlaan was zaterdag gastheer voor een tweeluik van het Helderse basketbal. Waar de dames van BV Dozy de eerste wedstrijd een klinkende overwinning tegen Amazone uit Utrecht op de vloer legden, hadden de mannen het moeilijker tegen Landskampioen Donar uit Groningen.

‌Bron: Den Helder Actueel
‌Foto's: Wop van Eis
UNIEKE “DOUBLE HEADER” KOMENDE ZATERDAG!
Sporthal Sportlaan is is ZA 4 november het decor voor een unieke zgn. DOUBLE HEADER 

Routing thuiswedstrijden
Kom jij Den Helder Suns supporten tijdens de thuiswedstrijden?

Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hierbij de routing voor alle thuisduels van de SUNS voor dit lopende seizoen.
Van bankhanger tot actief lid ‌van Den Helder Suns
Ruim een halfjaar zat de 22-jarige Samantha thuis. Maar via ASSIST werkt de vroegtijdige schoolverlater nu onder meer mee aan clinics van Basketbalclub Den Helder Suns op basisscholen. Het project is een samenwerking tussen Den Helder Suns, Parlan Jeugdhulp, JOGG Den Helder en de gemeente Den Helder.
LUWI SUPPORTS DEN HELDER SUNS
"Voor de promotie van Den Helder is het heel belangrijk om een sportief uithangbord te hebben en Den Helder SUNS voldoet daaraan. Daarom heeft LUWI zich voor 3 jaar aan het initiatief verbonden. Daarnaast zijn wij zeer verheugd met SUNS Assist, dat de sociaal maatschappelijke betrokkenheid van de club heel goed aangeeft.
Den Helder SUNS zoekt vrijwilligers!
Den Helder Suns is op zoek naar vrijwilligers, die de organisatie bij de thuiswedstrijden willen helpen in de zaaldienst.
Facebook  
Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart