Nieuws
Spelers Den Helder Suns Europees Kampioen U18
Het Nederlands basketbalteam voor spelers tot 18 jaar is zondagavond in Skopje (Macedonië) Europees kampioen geworden. In het team ook drie spelers van de Den Helder Suns, te weten Yarick Brussen, Jarno Pomstra en de Helderse Nick Thran.
TALENTEN VERSTERKEN DH SUNS
De talentvolle Yarick Brussen (207 cm) en Thibault Vanderhaegen (204 cm) zullen komend seizoen de Helderse SUNS-gelederen komen versterken.
KOOPMAN EN HALMAN TEKENEN OOK BIJ
Met het aanblijven van forward Tom Koopman en center Dyon Halman begint het team van Den Helder Suns vorm te krijgen voor komend seizoen.
ATLETISCHE STEVE HARRIS SLUIT AAN
"Gezien de samenstelling van het team voor komend seizoen waren wij op zoek naar een atletische, mobiele en vooral fysiek sterke power forward. Met de veelzijdige Steve Harris denken wij de juiste speler in huis te hebben gehaald. Zijn efficiënte manier van spelen en met name zijn atletisch vermogen sprak ons enorm aan. Steve kan op meerdere posities uit de voeten en in die hoedanigheid gaan wij hem ook inzetten", aldus Den Helder Suns hoofdcoach Peter van Noord.
ALEX LAURENT KEERT TERUG BIJ DH SUNS!
Den Helder Suns heeft een nieuw akkoord bereikt over contractverlenging met de 25-jarige Alex Laurent, die hierdoor terugkeert voor zijn tweede seizoen aan het Marsdiep. De atletische forward, die deze zomer van zich deed spreken in de nationale ploeg van Luxemburg, was afgelopen seizoen verantwoordelijk voor 11,3 punten en 4,9 rebounds gemiddeld.
SUNS CONTRACTEERT BOY VAN VLIET
Boy van Vliet heeft een contract getekend bij Den Helder Suns voor aanstaand seizoen. De 194 cm lange Nederlandse combo guard, die vandaag 24 jaar geworden is, kwam de laatste 2 seizoenen uit voor Dallas Baptist University in de Amerikaanse college competitie (NCAA Division II) waar hij afgelopen seizoen goed was voor 14,8 punten en 4,6 assists gemiddeld.
BOYD & NICK BLIJVEN DH SUNS TROUW!
Den Helder Suns heeft met Boyd van der Vuurst de Vries overeenstemming bereikt over een nieuwe verbintenis voor de komende 2 seizoenen. De 18-jarige Rijswijker maakte een heel goed debuutseizoen door op het hoogste niveau.
Coaching staff rond voor komend seizoen
Met het aanblijven van hoofdcoach Peter van Noord en de komst van Tristan van Santen als assistent- en tevens jeugdcoach (U18) heeft DH SUNS de coaching staff rond voor komend seizoen. 
Bedankt!
Nu het seizoen 2017/2018 ten einde is, zijn we alweer begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.
Maar wij willen toch niet de gelegenheid voorbij laten gaan om al onze supporters te bedanken voor de enorme steun, die zij afgelopen seizoen hebben gegeven aan de SUNS.
Afscheid Tjoe de Paula van thuispubliek
Door Wop van Eis (Den Helder Actueel)
DEN HELDER, 19 april 2018 - Apollo Amsterdam heeft de hoop op deelname aan deplay-offs nog niet laten varen. Den Helder Suns werd in de laatste thuiswedstrijd volstrekt kansloos gelaten. Bij rust was het al 28-47 voor de Amsterdammers. Aan de eindstreep was het 56-80.
GOED JAAR HELDERSE TALENTEN
Door Jacob Bergsma
NOORDWIJKERHOUT, 18 april 2018 - Coaches, captains en journalisten hebben hun keuze laten vallen op Boyd van der Vuurst de Vries van Den Helder Suns als Rookie of the year. Van der Vuurst de Vries is daarmee de opvolger van Olaf Schaftenaar van Landstede Zwolle
MVP U23: Van der Vuurst de Vries
Door Jacob Bergsma 

‌NOORDWIJKERHOUT, 18 april 2018 - Boyd van der Vuurst de Vries van Den Helder Suns is de nieuwe Meest Waardevolle Speler in de Dutch Basketball League bij de spelers onder 23 jaar. Van der Vuurst de Vries kreeg de meeste stemmen van de coaches, de aanvoerders en de journalistenlecties.
HELDERSE TALENTEN IN NATIONALE PRESELECTIES
Verschillende spelers van BV Noordkop en Den Helder SUNS zijn opgenomen in de voorlopige nationale U16, U18 en U20 selecties.
Facebook  
Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart