BURNED
Partner van de SUNS

Website: www.burnedsports.nl

‌‌De geschiedenis van Burned Sports
Geboren uit liefde voor basketbal, is Burned Sports begonnen als een kleine winkel in een klein dorpje door een jonge man met een grote droom. Na een jaar high school ball in de USA te hebben gespeeld voor de Zalma Bulldogs, was Floris de Jongh (17 jaar) vastbesloten om de kleurrijke Amerikaanse basketball sneakers en designer performance schoenen naar Nederland te brengen onder de bedrijfsnaam Burned Basketball. Topkwaliteit basketbalschoenen waren toen namelijk nog nergens te krijgen. De Nederlandse basketballers werden al snel verliefd op de schoenen en de business groeide hard. Het was slechts een kwestie van tijd voor het kledingmerk Burned werd geboren en de groei van het bedrijf als grote naam in de Nederlandse basketball scene initieerde. Nu zijn wij als Burned Sports erg trots dat wij de officiële merchandise produceren voor de Orange Lions, het Nederlands herenbasketbalteam, en dat wij de officiële kledingleverancier zijn van Eredivisieteam en titelkandidaat Donar, Groningen.

Burned Basketball wordt Burned Sports
Des te groter Burned Basketball werd, des te meer klanten onze winkels inliepen op zoek naar Volleybal, Handbal en Korfbal-schoenen. Blijkbaar waren basketballers niet de enige die geen goede schoenen konden vinden voor hun geliefde sport en dus voelden wij ons verantwoordelijk om alle indoor ballers te helpen. Dat is waarom Burned Sports is geboren en wij onze collectie hebben aangepast en aangevuld met schoenen en protectiematerialen die geschikt zijn voor alle indoor sporten.
Op dit moment wordt Burned Sports nog steeds gerund door twee jonge beste vrienden, begeleid door een fantastisch fanatiek team van jonge sportfanaten. Ons team werkt elke dag super hard om jou te voorzien van de beste kwaliteit footwear en kleding, zodat jij de sport kan spelen waar je van houdt.

So here’s to all indoor ballers, we got you.
Contact
Den Helder Suns
INFO@DENHELDERSUNS.NL
+31 6 800 50 462
CONTACTFORMULIER
SPEELlocatie DH SUNS
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
SPEELlocatie SUNS u21
Sporthal de Slenk
Drs. F. Bijlweg 45
1784 MC Den Helder
op de kaart